AnaSayfa / Genel / Kahve falında birine taç takmak

Kahve falında birine taç takmak

Kahve falında birine taç takmak geçim derdi, yokluk ve fakirlik nedir hiç bilmeyeceğine, daha güçlü hale geleceğine, sorunlarının kısa bir zaman içinde sona ereceğine, işlerin günden güne daha da kötüleşeceğine, özellikle yasal sorunlar yaşanılan kişilerle mahkeme karşısında hesaplaşacağına, borçların kısa süre içinde ve sorun yaşanmadan ödeneceğine, zararlı bir alışkanlıktan uzaklaşılacağına, onlardan yana menfaat ve hayır göreceğine, huzurunun, keyfinin ve rahatının yerinde olacağına, düşman olduklarının anlaşılacağına delalet eder.

Kahve falında birine taç takmak gördüyseniz:

  • Karşınıza çıkan imkanlardan düşünmeden istifade edebilirsiniz.

Kahve falında gümüş taç takmak büyük tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına, sorunlarının bitmesi ve mutlu olması için gereken şeylere kavuşacağına yorulur.

Kahve falında gelinlik giyip taç takmak zor günlerin geride kalacağına, hanede neşenin ve huzurun eksik olmayacağına ve gayrimenkul işine girileceğine, köşeye sıkıştıracağına işaret eder.

Kahve falında gelin tacı takmak aile bireylerine bu sayede çok büyük yardımlarda bulunulacağına, bir sebeple çok zor zamanlar geçireceğine, kendisini bu duruma düşüren kişiler ile irtibatını tamamen keseceğine, yaptıkları şeylerden ötürü fal sahibinin büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına işaret eder.

Kahve falında altın taç takmak dertlerinin çözülmesinde yol göstereceğine, başarılı olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında gelinlik giymek taç takmak huzuru kaçıran durumların ortadan kalkacağına, eline geçecek fırsatlar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında taç takmak büyük atılımların yapılacağına, uzun zamandan beri ödenemeyen borçların ödeneceğine, uzun bir süre yalnız kalmak isteyeceğine delalettir.

Kahve falında gülden taç takmak parasal olarak kötü bir durumun ortadan kaldırılacağına, uzun süredir ayrı olunan biri ile biraraya gelineceğine ve mutlu olunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kafaya taç takmak attığı her adımda çok zarar edeceğine, maddi ve manevi olarak yaşanan sorunların kısa sürede ortadan kaldırılacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir