AnaSayfa / Genel / Kahve falında papatya tacı takmak

Kahve falında papatya tacı takmak

Kahve falında papatya tacı takmak yapılan çalışmaların daha çok kazanç sağlayacağına, yeni bir iş için deneyim edinme hevesine kapılacağına, üzüntülü ve sorunlu geçen bir dönemden sonra büyük bir zenginliğe kavuşacağına, çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştireceğine, bundan sonra sıhhatinin yerinde olacağına, moralinin, keyfinin kaçacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına, küslük söz konusu ise en kısa zamanda barışılacağına, var olanlar ile yetinip geçinmeye çalışacağına ancak bir süre sonra bu söylediklerini gerçekleştirmekte zorlanacağına ve yeni işlere gireceğine delalettir.

Kahve falında papatya tacı takmak gördüyseniz:

  • Belli şeyler elinizden kayıp gidebilir.

Kahve falında papatya tacı takmak sorunların en kısa sürede çözülüp hayırların ortaya çıkacağına, hayallerinin ardına düşerek, onları gerçekleştirmek için her türlü fırsatı kullanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında papatya tacı görmek kişinin bugüne değin sürdürdüğü tutumunu değiştirip hayatını mevcut koşullara uygun hale getirmek için uğraşacağına, mükemmeliyetçilikten vazgeçilip daha basit bir hayat sürdürüleceğine, çok yüksek bir mevkiye terfi ettirileceğine işarettir.

Kahve falında papatya taç görmek sıkıntılarından kurtulmasına yardım edeceğine, rakiplerine ve düşmanlarına üstün geleceğine ve yaptığı iş ile anılır olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında saçına papatya takmak dertlerinin dermanını bulacağına bu sayede kendisini daha iyi, dinamik, enerjik ve hafiflemiş hissedeceğine, ticarette kendisi için hangisi daha isabetli olursa o kola yönleneceğine ve başarılı olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında saça papatya takmak hayatının güzelliklerle dolacağına, hayatının en güzel günlerini geçireceğine, gülmek suretiyle şifa bulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında başına yeşil taç takmak yaşadığı kara günlerden kurtulacağına, hayatının bu sayede güzelleşeceğine işaret eder.

Kahve falında gelinlik giymek taç takmak dünya nimetlerinin de daha verimli ve daha çeşitli hale geleceğine, kendisine fayda getirecek işlere atılacağına, aklına koyduğu her işi gerçekleştirme fırsatı elde edeceğine delalet eder.

Kahve falında başına çiçekten taç takmak kısmetinin kapanacağına ve geçim sıkıntısına düşeceğine, aradaki dostluğun daha da pekişeceğine, zorlukların ve üzüntülerin geride kalacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir