AnaSayfa / Genel / Kahve falında kraliçe tacı takmak

Kahve falında kraliçe tacı takmak

Kahve falında kraliçe tacı takmak geniş bir ev satın alacağına, her zaman merhametli biri olarak davranılacağına, kazancının artması ile malının ve rızkının da çoğalacağına, zararını tamamen kapatacağına, evlatlarının hayrını göreceğine, eline geçen parayı neredeyse boş yere harcayacağına, bol kazançlı bir işin başına geçileceğine, sevinçli haberlerin alınması ile büyük sevinç yaşanacağına, düşmanlar tarafından zarar göreceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kraliçe tacı takmak gördüyseniz:

  • Disiplinli olmalısınız.

Kahve falında kraliçe tacı takmak diğer taraftan yapılan bazı işlerde kazanç edileceği için birçok kez borç alınacağına, bu borçlardan ötürü büyük sorun yaşanacağına ve çok yakın bir zamanda aile içinde tartışmaların baş göstereceğine, yapılan tartışmaların olumlu sonuç vereceğine, zahmet verici bir işin kısa zamanda düzeltileceğine, karanlıkların aydınlanacağına yorulur.

Kahve falında kraliçe tacı görmek işlerinin yarım kalacağına, hayallerinin suya düşeceğine, fırsatların istenmeden harcanacağına alamet eder.

Kahve falında ingiltere kraliçesini görmek başarısızlığı karşısında yıkılacağına, sorunlarını ve sıkıntılarını çok zahmet çekmeden ortadan kaldıracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kraliçe elizabeth görmek aile hayatına yakın bir zaman içinde çok büyük bereket ve bolluğun geleceğine, rahatlık sağlayacak kararlar verileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kraliçe olduğunu görmek kişinin hayırlı fırsatlarla ve kısmetlerle karşılaşacağına, bu sayede rızkının çok daha çeşitli hale geleceğine, mesleğindeki başarılarının ve zaferlerinin artacağına, bu sayede hem maddi gücünün, hem de makamının ve itibarının yükseleceğine işarettir.

Kahve falında ingiliz kraliçesini görmek borçlarının artacağına, ağız tadının, huzurunun ve neşesinin bozulacağına ve de insanlardan darbe yiyeceğine işarettir.

Kahve falında kraliçe görmek kazancın daha da artacağına, uzun bir zamandan beri emek verilen bir işte usta olunacağına, kaçırılan fırsatların tekrar ele geçirileceğine, mutluluğunun her geçen gün artacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kral ve kraliçe görmek yapılan işte çok iyi bir kişi ile tanışılacağına, hayatının ve işlerinin alabora olacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir