AnaSayfa / Genel / Kahve falında beyaz spor ayakkabı giydiğini görmek

Kahve falında beyaz spor ayakkabı giydiğini görmek

Kahve falında beyaz spor ayakkabı giydiğini görmek darlık görmeden, sağlıklı bir hayat sürüleceğine, akrabayla araya mesafe konulacağına, rızık ve kazanç elde edeceğine, rahatsızlık yaratan bir durumun aşılacağına, yoksulluk günlerinin artık arkada kalacağına, neşesini ve huzurunu kaçıracak hiçbir sorunun meydana gelmeyeceğine, kesesinin her daim dolu kalacağına, kendi işini kurarak yönetici koltuğuna oturacağına, kazaya, belaya ve derde düşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında beyaz spor ayakkabı giydiğini gördüyseniz:

  • Biraz şüpheci veya gerçekçi olmanız gerekebilir.

Kahve falında beyaz spor ayakkabı giydiğini görmek çok sıkıntılı ve üzüntülü günler geçireceğine, fal sahibinin, bu kişiye sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulması için elinden gelen bütün yardımları yapacağına, gittikçe büyüyeceğine ve bu yüzden fal sahibinin ruhsal olarak çok büyük sorunlar yaşayacağına inanılır.

Kahve falında spor ayakkabı giymek hayatında çok büyük gelişmeler yaşayacağına, çok iyi çalışmalar ve projeler gerçekleştireceğine, heveslendiği ve sahip olmak istediği her ne varsa ona sahip olacağına, Allah’ın kendisine her neyi hayal ederse onu yaşamayı nasip edeceğine delalettir.

Kahve falında yeşil spor ayakkabı giymek yolunda giden çalışmalarının yarıda kalacağına, herhangi bir zarar yaratmadan hızlı bir şekilde biteceğine, bu sayede fal sahibinin rahat bir nefes alacağına rivayet eder.

Kahve falında mavi spor ayakkabı giymek talihsiz bir durumla karşı karşıya kalınacağına, kendi dualarının Allah katında kabul olacağına, gireceği bir projede göstereceği özveri sayesinde makam sahibi olacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine gireceğine delalettir.

Kahve falında kırmızı spor ayakkabı giymek idealist kimse olacağına, hayallerinin peşinden koşmaktan yorulmayacağına ve bu yolda karşısına çıkacak engellerin ve aksiliklerinde de kendisini yıldırmasına izin vermeyeceğine, tahmin edilenden daha çok kazanç elde edileceğine inanılır.

Kahve falında yeni spor ayakkabı giymek daha sonra yaşanacak tatsız bir olayın ardından haklı olunduğunun anlaşılacağına, yapılan işte çok iyi bir kişi ile tanışılacağına, bu kişi ile yeni işlerin peşinde koşulacağına, daha büyük kazançlar elde edileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında lacivert spor ayakkabı giymek çok sevilen bir kişi ile ayrı düşüleceğine, çıkılacak olan bir yoldan yenilmiş olarak dönüleceğine, hane içinde kavgalara ve tartışmalara tanık olunacağına, müşterilerinin sıraya girecek kadar çoğalacağına delalet eder.

Kahve falında beyaz spor ayakkabısı görmek güzel, olumlu ve hayırlı gelişmeler yaşayacağına, maddi anlamda büyük kayıplar verileceğine, sorunların yeni sorunlar doğuracağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir