AnaSayfa / Genel / Kahve falında spor ayakkabı giymek

Kahve falında spor ayakkabı giymek

Kahve falında spor ayakkabı giymek üzüleceğine, mutsuz ve huzursuz olacağına, ağız tadına, sağlığına, huzura ve mutluluğa kavuşacağına, rızkın genişlemesine, işinin gücünün rast gideceğine, evinde tenceresinin hep kaynayacağına, çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştireceğine, bu sayede büyük başarılar kazanacağına, yapılan yardımların karşılığının kısa zaman içinde alınacağına, borçların ve dertlerin biteceğine, yaşamın daha kolay hale geleceğine, bilindik bir kişinin sebep olduğu sıkıntılardan ötürü  çok zor bir duruma düşüleceğine işaret eder.

Kahve falında spor ayakkabı giymek gördüyseniz:

  • Bağlayıcı sözler verebilir, sadakatinizi gösterme şansı bulabilir veya belli konularda anlaşmalar yapabilirsiniz.

Kahve falında lacivert spor ayakkabı giymek belalı insanlara denk geleceğine, onlardan hayırsızlık göreceğine bu nedenle hem maddi anlamda hem de manevi anlamda sarsılacağına, işlerinde çok sıkıntı çekeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında spor ayakkabı giymek bilakis hiçbir eksiğinin kalmayacağına, fırsatların kısa süre içinde aile hayatına büyük ve güzel haberler getireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında beyaz spor ayakkabı giydiğini görmek planlarının istediği şekilde işleyeceğine, bu durumun kendisine güç vereceğine ve geleceğine daha sıkı bağlanacağına, dileklerin ve duaların kabul olacağına ve hayallerin gerçeğe döneceğine işarettir.

Kahve falında yeni spor ayakkabı giymek karamsarlığından ve umutsuzluğundan da kurtulacağına, geleceğinin zenginlik ve mutluluk içinde geçeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yeşil spor ayakkabı giymek çalışmaları ile takdir toplayacağına, vaatlerin ve verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine ve sorun yaratacak bir projeye dâhil olunacağına yorulur.

Kahve falında mavi spor ayakkabı giymek ekmeğinin ve kazancının artacağına, ihtiyaç duyulan bir paraya kavuşmaya ve sevdikleri ile beraber olan fal sahibinin huzurlu olacağına delalet eder.

Kahve falında kırmızı spor ayakkabı giymek itibarlı ve saygın bir kimse olacağına, çalışmaların büyük başarı ve kazanç getireceğine yorulur.

Kahve falında sarı spor ayakkabı görmek çevresindeki kişilere de iş veya para anlamında destek vereceğine, kazancının günden güne çok artacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir