AnaSayfa / Genel / Kahve falında kırmızı spor ayakkabı giymek

Kahve falında kırmızı spor ayakkabı giymek

Kahve falında kırmızı spor ayakkabı giymek hayallerini gerçekleştirme konusunda büyük bir adım atacağına, ev içinde yaşanan gerginliklerin biteceğine, yeni ilişkiler kurulacağına, sıkıntılardan kurtulmaya, sıkıntılarını atlatacağına, yaptığı bazı işlerde kendisini en iyi şekilde göstereceğine, ayağının tökezlemeyeceğine, sorunlarının çözüleceğine, yaşamının ve işlerinin düzene gireceğine, daha keyifli hale geleceğine ve nasibinin de artacağına, para sıkıntısı çekmeden harcama yapmanın keyfini ve rahatlığını yaşayacağına, kırılan özgüvenin tekrar inşa edileceğine alamet eder.

Kahve falında kırmızı spor ayakkabı giymek gördüyseniz:

  • Kendinize veya bir yakınınıza ait önemsiz bir sağlık sorununu büyüterek telaşlanmanız mümkün.

Kahve falında kırmızı spor ayakkabı giymek sadaka ya da zekat vereceğine, yardım isteyen arkadaşa elden gelen desteğin verileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kırmızı spor ayakkabı görmek yarınlara olan inancından da hiçbir zaman ödün vermeyeceğine, dininden, inancından ve ibadetinden vazgeçmeyeceğine yorulur.

Kahve falında beyaz spor ayakkabı giydiğini görmek çaresiz hallere gelinerek kötü günlerle mücadele etmek zorunda kalınacağına ve umutların da yitirileceğine, aile hayatında ve iş hayatında çok büyük zorluklar yaşanacağına, belki ölümler görüleceğine inanılır.

Kahve falında spor ayakkabı giymek bir sebeple ister istemez bazı kişilere yardım için başvuracağına, bu kişilerden alacağı olumsuz yanıt yüzünden işlerinin daha kötü bir hal alacağına, kendisini çok kötü hissedeceğine, şimdiye kadar sahip olmak istediği her şeye sahip olacağına, uzun zamandan beri hayalini kurduğu her şeyi gerçekleştireceğine tabir olunur.

Kahve falında mavi spor ayakkabı giymek işlerinin yakın bir zaman içinde sıkıntı çekmesine sebep olacağına ancak bu durumun kısa sürede çok hayırlı bir hal alacağına, gireceği işlerde alacağı başarılar sayesinde çok büyük işadamlarının dikkatini çekeceğine, azmi ve kendine olan özgüveni sayesinde gerçekleşeceğine işaret eder.

Kahve falında yeni spor ayakkabı giymek yeni çalışmalar yapmak ve yeni işlere girmek için çok büyük bir hevese ve isteğe kavuşacağına, ahiret hayatına da hazırlık yapacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında lacivert spor ayakkabı giymek çok büyük hastalıklar ve üzüntüler yaşasa bile çok dirayetli olduğu için herhangi bir sorun ile karşılaşmayıp sağlıklı bir hayat süreceğine, her işinde iyilikle karşılaşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yeşil spor ayakkabı giymek iş ve mekan değiştireceğine bunun kendisine çok iyi geleceğine, çok üzüntülü ve endişeli olaylar ile karşılaşılacağına ve ruhsal olarak çok kötü durumlara düşeceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir