AnaSayfa / Genel / Kahve falında lacivert spor ayakkabı giymek

Kahve falında lacivert spor ayakkabı giymek

Kahve falında lacivert spor ayakkabı giymek bazı kişiler ile ortak olacağına ve rahat hissedeceğine, işlerinin yolunda gideceğine, ekmeğinin ve kazancının kesilmeyeceğine, ticaretinin genişleyeceğine ve elinin her geçen gün bollaşacağına, düşmanlarını bile affedeceğine, doğru olanı seçeceğine ve aldığı kararların kendisini ileri taşıyacağına, zorlukları aşacağına, hayırlı haberler alarak çok kısa zamanda rahata erileceğine, kişinin her işi severek yapacağına, hayal kırıklığına uğratacak ya da emeklerini boşa çıkaracak hiçbir önemli sorun çıkmayacağına işarettir.

Kahve falında lacivert spor ayakkabı giymek gördüyseniz:

  • Maddi açıdan güçlüsünüz.

Kahve falında lacivert spor ayakkabı giymek ruhunun ve bedeninin iyileşeceğine, sıkıntıların sona ereceğine alamet eder.

Kahve falında yeşil spor ayakkabı giymek istediği evde oturacağına, kişinin gönlünden geçenlerin gerçekleşeceğine, gözyaşının kuruyacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kırmızı spor ayakkabı giymek iş hayatının çok iyi durumlara geleceğine, ev sahibi olunacağına, insanları sevindirerek de kendisine sunulanın sadakasını vereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında spor ayakkabı giymek aile huzurunuzun bozulacağına, akılda kalan ne varsa hayata geçirileceğine alamet eder.

Kahve falında yeni spor ayakkabı giymek eşlerine karşı baskın davranacaklarına ancak her koşulda anlayış görecekleri için bu durumun ilişkiye zarar vermeyeceğine, kazaya ve belaya çok yaklaşacağına delalet eder.

Kahve falında mavi spor ayakkabı giymek kişinin her akşam bir davete ya da toplantıya gideceğine, sık sık şehir dışına çıkarak yeni insanlarla tanışacağına, birçok insanın işine yarayacak çalışmalara imza atılacağına delalettir.

Kahve falında beyaz spor ayakkabı giydiğini görmek alacağı bazı haberler ile sorunlarından hızlı bir şekilde kurtulacağına, çok bereketli ve bolluk içinde hayat bir yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında lacivert ayakkabı giymek moralsiz ve can sıkıcı günler geçireceğine bu nedenle bir süre sokağa çıkamayıp eve bağlanacağına, işlerin her geçen gün daha çok kişiye ulaşacağına, dedikoduların deyim yerindeyse bıçak gibi kesileceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir