AnaSayfa / Genel / Kahve falında beyaz spor ayakkabısı görmek

Kahve falında beyaz spor ayakkabısı görmek

Kahve falında beyaz spor ayakkabısı görmek fikirlerinin herkes tarafından kabul edileceğine, bir taraftan para kazanırken diğer taraftan kötü kişilerle kötü işler yapmaya ve başını binbir türlü belaya sokup çok zarara uğrayacağına, iş dünyasında büyük bir saygınlık kazanacağına, gelirinin azalacağına, karşısına aksiliklerin ve engellerin çıkacağına ve rakiplerinin kendisini yenmesi nedeni ile başarısının düşeceğine, can ve mal güvenliğini kaybedeceğine, mal ve mülk konusunda çok hayırlı durumlar ile karşılaşacağına, yaptığı işler sayesinde kazancının ve malının daha da artacağına, her işi ile daha çok ses getireceğine, sevilen kişilerle bir seyahate çıkılacağına, kötü bir olaydan ötürü kırılan kalbin tamir edileceğine, arkadaşları ve sevdikleri ile bir araya geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında beyaz spor ayakkabısı gördüyseniz:

  • Ekonomik veya duygusal ilişkilerinizde sihirli bir değnek dokunuşu söz konusu olabilir.

Kahve falında beyaz spor ayakkabı kaybetmek haksızlıklara uğranılacağına, verilen bütün emeğin karşılığının alınacağına alamet eder.

Kahve falında beyaz spor ayakkabı almak fesatlık ve gaflet içinde olan birine karşı zafer elde edeceğine, her türlü illet hastalığın iyileşeceğine, hayallerin ve duaların kabul, günahların da affolacağına işaret eder.

Kahve falında beyaz spor ayakkabı giydiğini görmek uzak bir yola gidileceğine, beklentilerinin gerçekleşmeye başlayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında beyaz spor ayakkabısı görmek fal sahibinin zahmetli, çileli ve zorlu günler yaşayacağına, uzun yıllardan beri sakladığı ve en yakınındaki kişilere bile anlatmadığı sırlarının açığa çıkacağına delalet etmektedir.

Kahve falında beyaz spor ayakkabı görmek sorunların son bulacağına, yaşanan sıkıntıların sona ereceğine, işlerinin ve düzeninin bozulacağına işarettir.

Kahve falında yeni spor ayakkabısı görmek aldığı destek ile çok daha büyük atılımlar yapmak için çalışmalara başlayacağına, geçiminin çok daha kolay hale geleceğine tabir olunur.

Kahve falında kirli spor ayakkabı görmek elindeki herşeyi kaybedeceğine, dualarına karşılık alacağına, Allah’ın izniyle bol nimetlerle nasipleneceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kırmızı spor ayakkabı görmek işlerinin çok hayırlı ve güzel bir hal alacağına, küslüklerin biteceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir