AnaSayfa / Genel / Kahve falında mavi spor ayakkabı giymek

Kahve falında mavi spor ayakkabı giymek

Kahve falında mavi spor ayakkabı giymek kişinin can derdine düşeceğine her şeyi unutacağına, heveslerinin biteceğine, şansının her zaman kendinden yana gideceğine, iş hayatında ve aile hayatında huzurlu günler göreceğine, parasal olarak iyi bir mevkiye kavuşulacağına, yöneticilerinden ya da ortaklarından takdir göreceğine, platonik olarak ilgi duyduğu birisine açılacağına, bir sebeple çok büyük üzüntüye uğrayacağına, yaşanan olaylardan ötürü insanlara kırılacağına, kendi başına bir hayat yaşamaya başlayacağına, bu şekilde devam ederken karşısına çıkacak olan fırsatları değerlendirip işlerini daha iyi bir hale getireceğine, rahat bir hayatı olacağına, emeklerinin karşılığını göreceğine rivayet eder.

Kahve falında mavi spor ayakkabı giymek gördüyseniz:

  • Karşınızdaki kişiye kendiniz için istediğiniz serbestliği vermiyor olabilirsiniz.

Kahve falında mavi spor ayakkabı giymek ancak ne yapılırsa yapılsın aynı şekilde devam edeceğine, üst bir mevkiye terfiye alınacağına tabir olunur.

Kahve falında mavi spor ayakkabı görmek özellikle küçük iş yerleri açma düşüncesinde olanlar için işlerin kısa sürede büyüme göstereceğine, büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, hiç istemeyeceği şeyler ile karşılaşacağına, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, ailesi ile çok büyük tartışmalara gireceğine işarettir.

Kahve falında kırmızı spor ayakkabı giymek sağlıkla ilgili olacak herhangi bir sıkıntının kısa bir zaman içinde ve herhangi bir hasar bırakmadan geçeceğine, iş dünyasında üne kavuşulacağına, huzurunun ve mutluluğunun yerinde olacağına delalet eder.

Kahve falında spor ayakkabı giymek en önemli anlarda destek görüleceğine, beklediklerini duyacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yeşil spor ayakkabı giymek geçim sıkıntısına düşeceğine, iş hayatında rahat edileceğine işarettir.

Kahve falında lacivert spor ayakkabı giymek Allah’a yakınlaşmak için sevap işlerinden geri kalmayacağına, eş ve çocuk sıcaklığını tadacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yeni spor ayakkabı giymek sıkıntılı ve üzüntülü günlerin mutluluk dolu gelişmeler sayesinde son bulacağına, sorun yaşanan kişiler ile aranın düzeltileceğine, aile hayatı içinde çok sevinçli haberler alınacağına tabir olunur.

Kahve falında beyaz spor ayakkabı giydiğini görmek malının ve parasının çoğalacağına, hayatına bolluğun, verimin ve bereketin geleceğine, yapılan işlerin fazla kazanç getirmeyeceğine, sorunların yavaş yavaş çözüme kavuşacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir