AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşil spor ayakkabı giymek

Kahve falında yeşil spor ayakkabı giymek

Kahve falında yeşil spor ayakkabı giymek alacağı sevinçli haberlerle günden güne daha da mutlu olacağına, karşılaşılan bazı aksiliklerin kısa sürede aşılacağına ve kazançlı işlere girileceğine, sıkıntılı ve üzüntülü bir döneme girileceğine, yakın bir zamanda işin başına geçileceğine, bir sebeple kısa süreli de olsa bir ayrılık yaşanacağına, çok büyük ve sıkıntılı olaylar ile karşılaşılacağına ve büyük bir üzüntü yaşayarak nerede hata yapıldığının düşünüleceğine, yakın bir zaman içinde kendisini daha kötü durumlarda bulacağına, kötü kişilerle karşılaşılacağına, anlaşmazlıkların ve tatsızlıkların yaşanacağına, yaşanan sorunların günden güne çoğalacağına, musibetler, sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına, geçim sıkıntısına düşüleceğine, dertlerinin yakın bir zamanda biteceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yeşil spor ayakkabı giymek gördüyseniz:

  • Ya da tam tersi yanlış bir tavır sergilemeniz geleceğiniz üzerinde etkisi olabilecek kişilerle sorun yaşanmasına neden olabilir.

Kahve falında yeşil spor ayakkabı giymek yaşam enerjisi ile dolacağına, kaçırılan fırsatlardan daha iyilerinin elde edileceğine ve dostlarla ve aileyle çok mutlu olunacağına inanılır.

Kahve falında mavi spor ayakkabı giymek kıtlık ve yokluk çekmeyeceğine, her zaman için ailesini geçindirmenin yollarını bulacağına, işlerin kötüye gitmesine sebep olacağına delalettir.

Kahve falında yeni spor ayakkabı giymek kötülüklerden her zaman koruyacağına ve dualarını kabul edeceğine, kötü kimselerle bir olup, ekmeğine ve adına leke sürecek işler yapacağına inanılır.

Kahve falında lacivert spor ayakkabı giymek yaşanan tatsızlıkların ortadan kalkacağına, kişinin büyük fabrikalarda beyaz gömlekliler arasında olacağına tabir olunur.

Kahve falında beyaz spor ayakkabı giydiğini görmek işlerini büyütme imkânı elde edeceğine, yaptığı her işle adından söz ettireceğine yorulur.

Kahve falında kırmızı spor ayakkabı giymek yapılan hataların telafi edileceğine, büyük bir ortaklık yapılacağına, zarar getirecek bir kişi ile bağların koparılacağına yorulur.

Kahve falında spor ayakkabı giymek çok büyük bir baskı altına gireceğine ve sonunda tüm toplum ile bağlarını kopartıp kendisini ruhsal bir hastalığın kucağına, de geleceği için isabetli olacak bir iş yapma fırsatı elde edeceğine delalet eder.

Kahve falında yeşil spor ayakkabı görmek ortaya koyacağı çalışmaların ya da projelerin istenen başarıyı getireceğine, hanesindeki rızkın da artacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir