AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeni spor ayakkabı giymek

Kahve falında yeni spor ayakkabı giymek

Kahve falında yeni spor ayakkabı giymek helal olmayana göz dikmeyeceğine, daha önce hiç olmadığı kadar başarılı olacağına, toparlanmasının da uzun süreceğine, eğleneceğine ve daima afiyette kalacağına, daha önce hiç sevinmediği kadar sevineceğine, mutluluktan ayakların yerden kesileceğine, hak yolundan sapmadan ilerleyeceğine, bir sebeple sıkıntıya düşen fal sahibinin sevdiği kişilerin aralarında konuşarak verecekleri bir destek sayesinde işlerini yoluna sokacağına, sevdiklerine, verdikleri destekten ötürü çok teşekkür edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yeni spor ayakkabı giymek gördüyseniz:

  • Bir yolculuk düşünüyorsanız bunu tekrar gözden geçirmelisiniz.

Kahve falında yeni spor ayakkabı giymek işe başlanacağına, endişe ettiği durumlardan kurtulacağına ve çok bereketli bir döneme gireceğine tabir olunur.

Kahve falında yeni spor ayakkabısı görmek zenginliğinin, konforunun artacağına, güzel huylarını terk edeceğine, inancını bir kenara atacağına inanılır.

Kahve falında yeni spor ayakkabı almak çok büyük ve sorunlu dönemler geçirebileceğine ama yine de ayakta durarak ve direnerek çok büyük başarılar kazanacağına, büyük bir sorun yaşamasına neden olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yeni spor ayakkabı görmek kısa zamanda yüksek bir mevkiye terfi alınacağına, rakiplerini kıskandıracak kadar büyük projelere imza atacağına yorulur.

Kahve falında mavi spor ayakkabı giymek sporla ilgili bazı aktivitelerin gerçekleştirileceğine, aile bireyleri ile birlikte girilecek bir iş sayesinde çok iyi bir konuma gelineceğine yorulur.

Kahve falında lacivert spor ayakkabı giymek ilerlemek ve uzmanlaşmak istediği alanlarda eğitim alacağına, uzun zamandan beri yapmak istediği şeyleri gerçekleştirmeye başlayan kişinin, kısa zaman içinde daha büyük hayallerini gerçekleştireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında spor ayakkabı giymek çok resmi görevlerde bulunacağına, maddi anlamda büyük bir kazanca ulaşılacağına, ters giden işlerin düzeleceğine alamet eder.

Kahve falında beyaz spor ayakkabı giydiğini görmek zarar edilen işlerin kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına, hak ettiği mutluluğu yakalayacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir