AnaSayfa / Genel / Kahve falında beyaz şapka takmak

Kahve falında beyaz şapka takmak

Kahve falında beyaz şapka takmak kazanılan ekmeğin muhtaç insanlarla paylaşılacağına, çok zor zamanlar geçiren çok sevdiği birisine destek vereceğine ya da çok zor durumdaki bir kişiye büyük bir para yardımında bulunacağına, aydınlık bir yola çıkılacağına, yaşadığı sorunları ve zorlukları aşacağına, rahat rahat yaşayacağına, para biriktirebileceğine, yol alacağına ve zaferler elde edeceğine, yeteri kadar kazanç elde ettikten kendi işini kurmak için adım atacağına, yoksul ve muhtaç insanların hakkına göz dikeceğine ve tüyü bitmemiş yetimin hakkına el uzatıp haram yemekten utanmayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında beyaz şapka takmak gördüyseniz:

  • İlerleme kaydetmek istediğiniz konularda istediğiniz sonuçları elde edebilirsiniz.

Kahve falında beyaz şapka takmak halinin vaktinin iyi olacağına ve besmele çekerek atacağı yeni adımlarla muradına ereceğine, bolluk ve bereket içinde geçecek olan bir döneme girileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında başa beyaz şapka takmak atılan adımlar sayesinde işlerin çok büyük başarılar getireceğine, sorunların kısa süre içinde çözüm bulacağına, isteklerinin yerine geleceğine, heveslerinin, heyecanlarının ve umutlarının hiçbir zaman yarım kalmayacağına işaret eder.

Kahve falında fötr şapka takmak insanların takdir ettiği ve hayran olduğu bir kişi olunacağına, girilen tüm işlerin hayırlı rızklar getireceğine, fikirlerinin çatışacağına delalet eder.

Kahve falında kahverengi şapka takmak kötü kimselerin şerrine uğrayacağına, kendisine sorun olarak aldığı şeyleri kısa zaman içinde düzelterek ortadan kaldıracağına delalet eder.

Kahve falında kırmızı şapka takmak çok hayırlı kişiler ile tanışıp çok ses getiren biri olacağına ve rahat ereceğine, yöneticiler tarafından çok iyi bir makama getirileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında süslü şapka takmak maddi anlamda gücünün artması sayesinde de yaşam standartlarının en yüksek seviyelere geleceğine, eline geçen fırsatları çok iyi ve epey kazançlı bir şekilde değerlendireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yeşil şapka takmak endişe duyduğu konularda çok zarar göreceğine, bu sıkıntılardan kurtulmak için çok geniş çaplı bir düşünme ve karar verme dönemi geçireceğine ve bu dönem sonunda çok hayırlı ve akıllıca kararlar vererek sorunlarından büyük oranda kurtulacağına, sevilen bir kişi tarafından bir haksızlığa uğranılacağına, ağır bir hastalıkla uğraşmak zorunda kalınacağına ve eşle bazı tartışmalar yaşayıp ayrılığın eşiğine gelineceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yün şapka takmak falı kapatan kişinin planlarının ters tepeceğine, ruhunu daraltan, moralini bozan durumlardan tez vakitte kurtulacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir