AnaSayfa / Genel / Kahve falında kırmızı şapka takmak

Kahve falında kırmızı şapka takmak

Kahve falında kırmızı şapka takmak bir sebeple maddi açıdan zor bir duruma düşüleceğine ve sağlık sorunları ile uğraşılacağına, falı kapatan kişinin o kimseye karşı içine kurt düşeceğine, çok büyük bir çalışma içine girip ortaya koyacağı projeler ile adından çok güzel ve saygın bir şekilde söz ettireceğine, uzun zamandan beri iş hayatında yaşadığı sorunlardan kurtulmak için çok başarılı bir kişi ile ortaklık kuracağına, keyif ve neşe içinde yaşayacağına, askıda kalan işlerini nihayete erdireceğine, rahatın ve huzurun yerine geleceğine, sevdiği kişilerden ötürü zor günler geçireceğine, uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeyden ötürü kendisini istemeyeceği olayların içinde bulacağına, kısa süre içinde bir evlilik yapıp evlat sahibi olunacağına ve hasreti çekilen bir akrabayla hasret giderileceğine alamet eder.

Kahve falında kırmızı şapka takmak gördüyseniz:

  • Maddi konulara yönelik çalışmalarınızı kararlı biçimde sürdüreceksiniz.

Kahve falında kırmızı şapka takmak daha sonra uzun bir süre devam edecek bir durgunluk dönemine gireceğine, kendisini çekemeyen insanları yenilgiye uğratacağına tabir olunur.

Kahve falında örgü şapka takmak endişelerini silip atacağına, planların tutmayacağına rivayet eder.

Kahve falında başına şapka takmak tanıdığı kişinin meslek ve işine, görüş ve düşüncesine uymaya, mutlu ve huzurlu bir haneye sahip olunacağına alamet eder.

Kahve falında asker şapkası takmak sorunlarından kısa bir zaman içinde hiç zahmet çekmeden kurtulacağına, kötü duygu ve düşüncelere kapılmayacağına işaret eder.

Kahve falında mavi şapka takmak işlerindeki bereketin, bolluğun, verimin kaçacağına ve yaşadığı huzurun biteceğine, büyük miktarlarda paralar kazanacağına, kasasının ve bütçesinin her geçen gün daha fazla büyüyeceğine delalettir.

Kahve falında süslü şapka takmak ferahlayacağına, esenleyeceğine, hayatını devam ettirecek kadar kazanç elde edeceğine tabir olunur.

Kahve falında kovboy şapkası takmak çocukluktan beri hayali kurulan ve her zaman çok istenen şeylere ulaşılacağına ve çok güzel ve hayırlı bir hayat sürüleceğine, yaşamının daha güzel hale geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kahverengi şapka takmak çok uzun zamandan beri yaşanan endişeli bekleyişin sona ereceğine, hiçbir üzüntü verici olayın kalmayacağına, huzurunun yerinde olacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir