AnaSayfa / Genel / Kahve falında süslü şapka takmak

Kahve falında süslü şapka takmak

Kahve falında süslü şapka takmak kişinin kendisini çok mutlu ve huzurlu hissedeceğine, hayat kalitesinin de yükseleceğine, anne babanın duaları sayesinde kötü olaylardan uzak durulacağına, maddi anlamda zarar edeceğine ve hayallerini uzun bir süre ertelemek zorunda kalacağına, iş hayatında engel olmaya çalışan rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, sorunlara hızlı bir şekilde çare bulunacağına ve çok doğru adımlar atılarak aile hayatına renk getirileceğine, aile hayatında çok büyük sevinçler yaşayacağına, ecel terleri dökeceğine ve çok mutsuz olacağına, kendine dikkat edeceği ve bu nedenle hayatın kendisini yıpratamayacağına tabir olunur.

Kahve falında süslü şapka takmak gördüyseniz:

  • Kendinizi kontrol etmeniz gerekebilir.

Kahve falında süslü şapka takmak kendisine olan özgüveninin de artacağına, karşısına kendisi için en ideal kısmetin çıkacağına işaret etmektedir.

Kahve falında süslü şapka görmek daha fazla kazanç elde edeceğine, şansın bir türlü dönmeyeceğine inanılır.

Kahve falında süslü kemer takmak huzurunu kaybedeceğine ve moralinin bozulacağına, konforunun ve ağız tadının yerine geleceğine rivayet eder.

Kahve falında başına şapka takmak dünya nimetlerinden ve mallarından yana hiçbir şeyde gözünün kalmayacağına, elinin bolluk ve bereket içinde olacağına, hayallerinde kurduğu hayatın kendisine Allah tarafından nasip edileceğine, kafasına takmasını gerektirecek hiçbir önemli sorununun ve altından kalkamayacağı kadar büyük bir borcunun olmayacağına işarettir.

Kahve falında kahverengi şapka takmak hayırlı ve uğurlu gelecek girişimlerde bulunacağına, rahat edilecek bir projeye girileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında şapka takmak ilim irfan öğreneceğine ve âlim kişilerden sayılacağına, umutsuzluğa ve geçim sıkıntısına düşmeyeceğine yorulur.

Kahve falında kovboy şapkası takmak üzüntü duyduğu konularda çok hayırlı gelişmelerin yaşanacağına, kurulu düzeninin devam edeceğine, parasının ve malının her geçen gün çoğalacağına delalettir.

Kahve falında deri şapka takmak maddi olarak çok büyük bir zorlanmaya sebebiyet veren işin nihayete erdirileceğine, sevilen bir kişinin yolundan gidileceğine ve o kişi gibi büyük başarılara imza atılacağına, moralinin yükseleceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir