AnaSayfa / Genel / Kahve falında başa beyaz şapka takmak

Kahve falında başa beyaz şapka takmak

Kahve falında başa beyaz şapka takmak kudretli kişiler arasına gireceğine ve hidayete ermeyi başaracağına, büyük bir proje gerçekleştirileceğine, dualarının ve hayallerinin Allah katında karşılık bulacağına, sevinçli ve hayırlı haberler alınacağına, ana baba duası alınması sayesinde hayatın günden güne daha iyiye gideceğine, sahip olduğu yetenek ve başarıları sayesinde çok iyi işlere gireceğine, kendisine büyük bir mutluluk kazandıracak bir haber alacağına, yönetici koltuğuna oturtulmaya layık görüleceğine bu sayede gelirinin de önemli oranda çoğalacağına, çaresiz durumlara düşeceğine, kendisini tanıyan insanlar ile işleri bozacağına yorulur.

Kahve falında başa beyaz şapka takmak gördüyseniz:

  • Dostlarınız arasındaki bir kadından önemli bir sıkıntı görmeniz olasıdır.

Kahve falında başa beyaz şapka takmak sevdiği kişilerden birinin başının sıkıştığı ve zor duruma düştüğü bir durumda yardımına koşacağına, fal sahibinin olumlu giden bir işini bozacağına delalet etmektedir.

Kahve falında başa şapka takmak sıkıntılarını bu şekilde üzerinden atacağına, büyük ferahlık yaşayacağına, toparladığı özgüveni sayesinde çok rahat bir şekilde yeni çalışmalar ve projeler gerçekleştireceğine, iş dünyası içinde çok büyük bir üne sahip olunacağına ve hayırlı kişiler ile çok iyi işlere girileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında başına şapka takmak olayın bir krize dönüşmeden hemen çözüleceğine, inancını hiçe sayarak günaha meyledeceğine inanılır.

Kahve falında beyaz şapka takmak kişinin her zaman kendisine güvenerek hareket edeceğine, insanların hayatına müdahale etmesine fırsat vermeyeceğine, yanlış davranışı olanları uyararak, ikinci bir şans vereceğine fakat sorunun tekrarlaması halinde bu insanları hayatından çıkaracağına yorulmaktadır.

Kahve falında başına beyaz tülbent takmak uzun uğraşlar sonucu biriktirdiği zenginliği yitireceğine, kendini yaradana daha yakın hissederek, manevi olarak güçlü duygular yaşayacağına yorulur.

Kahve falında birinin başında şapka görmek özlemlerini bitireceğine ve kesilmeyecek bir kazancı olacağına, atılacak adımlarla en doğru kararın verileceğine delalet eder.

Kahve falında başında şapka görmek kendilerini toparlamaları ve işlerini düzeltmeleri için destek vereceğine, aynı zamanda bu kişilerin birbirleri ile iş yapmalarını sağlayacağına, ortağının başka kimselerle iş çevireceğine ve büyük can sıkıntısı yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında başkasının başında şapka görmek kendisini mutsuz ve yetersiz hissetmeye başlayacağına, yapılan her işte çok değerli deneyimler kazanılacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir