AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşil şapka takmak

Kahve falında yeşil şapka takmak

Kahve falında yeşil şapka takmak böylece kendisini çok iyi yerlere getirecek bazı büyük adımlar atacağına, çok zor zamanlar geçirileceğine ve atılan her adımda daha kötü bir durum doğacağına, hem kendisini hem aile bireylerini mutlu edecek bir karar vereceğine, göstereceği sabır ve azim sayesinde kendi işine sahip olacağına, beklentilerin gerçekleşeceğine, işlerinin kötüleşeceğine, nefsini terbiye etmeyi bileceğine, harama, yalana, hileye ve fesada başvurmayacağına, hatadan dolayı zarar edeceğine ancak daha sonra işlerini toparlayacağına, her geçen gün daha da iyileşerek umutlanacağına, moral veren yakınları sayesinde kısa süre sonra tamamen ayağa kalkıp, işlerin başına geçeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yeşil şapka takmak gördüyseniz:

  • Diğerlerinin istekleri doğrultusunda hareket etmeniz gerekmiyor.

Kahve falında yeşil şapka takmak bazı kayıplar olabileceğine, rahatlığın, lüksün, konforun, güzelliğin kısacası yaşamın tadını çıkaracağına işarettir.

Kahve falında asker şapkası takmak uzun zaman önce ara verilmiş okula devam edileceğine, atılan bir imza sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, son zamanlarda işlerinde yaşanan sıkıntıdan kurtularak ferahlığa çıkacağına tabir olunur.

Kahve falında kahverengi şapka takmak kimseye borçlanmayacağına bilakis sahip olacağı bolluğu çevresindekilerle de paylaşacak kadar kazanacağına ve ticarette önemli bir kimlik kazanarak, garanti olacak bir yer edineceğine, sıkıntısının biteceğine delalet eder.

Kahve falında örgü şapka takmak uğranılan haksızlıktan kurtulmaya, çok büyük bir boşluğa düşüp borç içinde kalacağına, gösterdiği çabaya ve azme rağmen uzun bir süre boyunca işlerinin çok kötü bir şekilde ilerleyeceğine yorulur.

Kahve falında yeni şapka takmak sistemli şekilde başarıya koşacağına, sevaplarını ve tövbelerini eksik etmeyeceğine bu durumdan da büyük bir manevi huzur duyacağına delalettir.

Kahve falında beyaz şapka takmak alacağı birçok desteğe ve vereceği kararlara rağmen bir türlü kendisini toparlayamayacağına ve gittikçe daha kötü bir duruma düşeceğine, varolan çalışmaların daha iyi bir hale getirileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında başa şapka takmak kazancın her geçen gün daha da artacağına, yapılan bir hata yüzünden zor zamanlar geçirileceğine rivayet eder.

Kahve falında mavi şapka takmak kurulacak bir ortaklık sayesinde işlerin çok hayırlı ve güzel bir hal alacağına, sorunlarını ve sıkıntılarını büyük bir adım atarak ortadan kaldıracağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir