AnaSayfa / Genel / Kahve falında beyaz şapka görmek

Kahve falında beyaz şapka görmek

Kahve falında beyaz şapka görmek her geçen gün başarılarının artacağına, yakın bir zamanda evlat sahibi olacağına, eline geçen kazancın bir kısmı ile muhtaç insanlara yardım edeceğine, haksızlık yapan insanlardan uzaklaşacağına, dünyadan tüm hevesini alıp ahireti unutacağına, zarara giren bir işte çok büyük bir kara girileceğine ve ferahlığa çıkılacağına, bazı ortak işlere gireceğine ve bu ortaklıklar sayesinde çok hayırlı ve güzel olaylar yaşayacağına, kendisini üzen ve kötü bir duruma getirebilecek olaylardan ve kişilerden uzak duracağına, hayal ettiği bazı şeylere hiçbir sorun yaşamadan kavuşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında beyaz şapka gördüyseniz:

  • Daha çok kısa vadeli sorunları çözmeye veya halledilmesi gereken konuları ele almaya çalışmanızda fayda var.

Kahve falında beyaz şapka giymek cesaret ve inançla hareket edeceğine, zevki sefa içinde olacağına işarettir.

Kahve falında beyaz şapka örmek iş hayatında sorunsuz ve bol kazançlı günlere girileceğine, sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, yeni işler konusunda büyük adımlar atılacağına, sıkıntıların ve zorlukların sona ereceğine işarettir.

Kahve falında başa beyaz şapka takmak çok büyük üzüntüler ve stresler yaşayacağına, çok daha iyi işler yapmak için yakında bir haber alacağına, bu haber sayesinde çok büyük kazançlar elde edileceğine, dertlerin ve sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, üzüntülerin gideceğine işarettir.

Kahve falında beyaz bebek şapkası görmek işlerinde bolluk ve bereketin hâkim olacağına, bir anda ortaya çıkan bir aksilik yüzünden büyük bir istekle peşinden koştuğu bir işin  bir türlü gerçekleşmeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında beyaz örgü şapka görmek geçmişte kalan bazı olayların kendisini göstermeye başlayacağına, hayata küseceğine rivayet eder.

Kahve falında beyaz şapka görmek hem de iş hayatını olumsuz yönde etkileyeceğine, üzüleceğine, masrafların altında kalacağına yorulur.

Kahve falında beyaz şapka takmak çocuklarından ve tüm sevdiklerinden uzak kalacağına ve özlem çekeceğine, dualarının ve dileklerinin karşılık bulacağına bu sayede hayatının düzelmeye başlayacağına, moralinin yerine geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bebek şapkası görmek böylece çıkabilecek problemleri kısmen de olsa bertaraf edeceğine, dost ve akrabalar ile bazı ortaklıklar yapılacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir