AnaSayfa / Genel / Kahve falında beyaz bebek şapkası görmek

Kahve falında beyaz bebek şapkası görmek

Kahve falında beyaz bebek şapkası görmek rakiplerini arkasında bırakacağına, sıkıntılarından bir kuş gibi kurtulacağına, ferahlığa çıkacağına ve kendisiyle birlikte bütün ailesini rahata erdireceğine, yakın bir zamanda alınacak olan hayırlı bir haber sayesinde sıkıntıların sona ereceğine, ters giden olayların düzeleceğine, üzüntülerin son bulacağına, uğradığı bütün zararları telafi edeceğine, borçlarını ödeyip rahat bir nefes alacağına, tüm bunların ardından bazı büyük ve güzel haberler alınacağına ve bu haberler sayesinde işlerin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine, bir sebeple çok büyük zarar edileceğine, umutlarının kendisine hayır getireceğine, heveslendiği işlerden Allah’ın izni ile kar elde etmeyi başaracağına, kazancının bu kişi tarafından gizli gizli azaltılacağına işaret eder.

Kahve falında beyaz bebek şapkası gördüyseniz:

  • Başkalarının sağlık sorunlarına gösterdiğiniz duyarlıllığın yarısını kendinize gösterseniz, mükemmel bir fiziksel performans tutturabilirsiniz.

Kahve falında beyaz bebek şapkası görmek karanlık ve zor geçen bir dönemin sona ereceğine, işlerin açılacağına, sağlığının da yerine geleceğine alamet eder.

Kahve falında beyaz şapka giymek rahatsızlık yaratan durumların eş, dost ya da akrabalar sayesinde bertaraf edileceğine ve asabın bozulmasına sebep olan kişilerin hayattan çıkarılacağına, gıybette konuşmalar yapmak yüzünden günaha düşeceğine alamet eder.

Kahve falında başa beyaz şapka takmak sıkıntılı bir dönemi aştıktan sonra çok iyi ve güzel günler yaşanacağına, yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, mutlu ve huzurlu bir haneye sahip olunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında beyaz şapka görmek kısmetlerinin bol olmasının yanında şansının da açık olmasıyla mutlu, huzurlu, güzel günler yaşayacağına, tam konsantrasyon ile işine daha çok sarılacağına alamet eder.

Kahve falında beyaz şapka örmek herkesin sanki imkânsız gibi gördüğü işlerde muvaffak olacağına bu sayede hem itibar hem de kazanç elde edeceğine, işlerindeki karın artacağına işarettir.

Kahve falında beyaz şapka takmak zor işlerin altından kalkacağına ve çok uzun bir zamandan beri istediği mevkilere yakın bir zaman içinde geleceğine, duygusal ve güzel zamanlar yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında beyaz örgü şapka görmek işlerin büyüyeceğine, ticari ve maddi kaybın karşılanacağına, özellikle kişiyi mirastan mahrum bırakmak adına bazı çalışmalar ve kumpaslar içine girileceğine tabir olunur.

Kahve falında bebeğe şapka giydirmek ev içindeki huzursuzlukların çocukları da olumsuz şekilde etkileyeceğine, kutlama yaparak sevincini diğer insanlarla da paylaşmak isteyeceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir