AnaSayfa / Genel / Kahve falında beyaz şapka giymek

Kahve falında beyaz şapka giymek

Kahve falında beyaz şapka giymek girdiği sorunlu bir dönemden çevresindeki insanların büyük desteği sayesinde kurtulacağına, fal sahibinin değişik iş kollarına yöneleceğine, yeni denemelerde bulunacağına, koyu sohbetler edeceğine, hobilerine eğileceğine, kendisine yeni uğraşlar bulacağına, kötü niyet besleyen bir komşuyla ilişkilerin kesileceğine, yaşanan rahatsızlığın geçeceğine, mutlu olunacağına, hayırlı ve sevinçli haberler alınacağına ve bu haberler sayesinde iş hayatına yeni bir yön verileceğine, birçok kişinin dikkatinin çekileceğine, tecrübeli bir kişi ile kurulacak ortaklık sayesinde para kazanılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında beyaz şapka giymek gördüyseniz:

  • Alacağınız bir haber sizi işiniz hakkında endişelendirebilir Hemen paniğe kapılmayın.

Kahve falında beyaz şapka giymek zarar edilen işlerden uzaklaşılacağına, tanıdık vasıtası ile hayırlı bir iş kapısının açılacağına delalet eder.

Kahve falında yeni şapka giymek hayat içerisinde her zaman iyi insanlar ile karşılaşacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içerisinde ortadan kalkacağına işarettir.

Kahve falında başına şapka giymek yaşanan sorunların kısa süre içinde sona ereceğine, alım gücünün zayıflamayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bebeğe şapka giydirmek büyük bir zenginlik kazanılacağına, bir sebeple sırada bekleyen işlerin erteleneceğine delalet eder.

Kahve falında fötr şapka giymek durumu düzeltmek için elden gelen her şeyin yapılacağına, atacağı adımlar sayesinde çok başarılı olacağına ve çok iyi yerlere geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında asker şapkası giymek hem de işinde söz sahibi olacağına, çok zor zamanlar geçireceğine, ancak yakın bir zaman içinde işlerinin ve emeklerinin karşılığını fazlasıyla alacağına delalet etmektedir.

Kahve falında beyaz şapka görmek mesleğini severek ve kusursuz yaptığına, çalışkanlığının ve emeklerinin karşılığını da hak ettiği yere gelerek alacağına, kendi işinin başına geçip, kendi patronu olacağına, büyük paralar kazanarak, zamandan da kar edeceğine alamet eder.

Kahve falında beyaz örgü şapka görmek çok büyük adımlar atacaklarına, birlikte çeşitli işlere girip büyük kazançlar elde edeceğine ve bu kazançlar ile çok hayırlı başarılar elde etmek için bazı adımlar atılacağına, bir sebeple çok zor duruma düşeceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir