AnaSayfa / Genel / Kahve falında beyaz şapka örmek

Kahve falında beyaz şapka örmek

Kahve falında beyaz şapka örmek parasal sıkıntılarından, ihtiyaçlarını gidermekte çektiği zorluktan ve yaşadığı çileden kurtulacağına, huzursuzluklar ile boğuşacağına, herkesin şaşırtılacağına, üzüntülü günlerin  sona ereceğine, hayırlı ve iyi kalpli bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, aile bireyleri ile mutlu bir hayata sahip olunacağına, moralinin genel olarak yerinde olacağına, sevdikleriyle beraberliklerinde kavgalar oluşacağına, yanlış anlaşılmalardan dolayı sürekli kendini ispat etmek zorunda hissedeceğine, oldukça uzun bir yolculuğa işarettir.

Kahve falında beyaz şapka örmek gördüyseniz:

  • Olumlu gelişmeleri sevdiğiniz bir kişiyle kutlamak isteyebilirsiniz.

Kahve falında beyaz şapka örmek her zaman kötülük için çalışacağına, çok büyük ve çok derin değişiklikler yaparak tüm eş, dost ve akrabaların şaşırtılacağına rivayet eder.

Kahve falında başa beyaz şapka takmak çok iyi bir mevkide görev yaptığı bir yerde işten çıkarılacağına ve maddi ve manevi olarak çok sıkıntıya düşeceğine, el açmayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında beyaz bebek şapkası görmek alınganlıkların hasıl olacağına, kırgınlık yaşanan bir arkadaşla aranın düzeltileceğine delalettir.

Kahve falında beyaz şapka takmak gözden uzak olduğu zaman gönüllerden de uzak olacağına, sorunların kısa zaman içinde çözüleceğine, mutluluğun günden güne daha da artacağına alamet eder.

Kahve falında beyaz örgü şapka görmek insanlardan göreceği bazı kötülüklerden ötürü çok zor günler geçireceğine, bu yüzden insanlarla arasına büyük bir mesafe koyacağına, kederleneceğine işaret eder.

Kahve falında beyaz şapka görmek evli ise kızını veya oğlunu hayırlı bir kısmetle evlendireceğine, bir sebeple bütün çalışmalarının boşa gideceğine, büyük çabalarla geldiği mevkiden gönderileceğine, sevdiği kişiler ile birlikte girdiği ve büyük kazanç elde etmeyi umduğu işten çok büyük zarara uğrayarak çıkacağına alamet eder.

Kahve falında beyaz şapka giymek özel hayatında gerçek ve kalıcı saadeti bulacağına, yapacağı her işin çok büyük ilgi toplayacağına, talihinin günden güne açılacağına ve çok daha iyi işlere gireceğine alamet eder.

Kahve falında beyaz yelek örmek işlerinde verimsiz hale geleceğine, kazançlı bir çalışmaya ortak olunacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir