AnaSayfa / Genel / Kahve falında beyaz örgü şapka görmek

Kahve falında beyaz örgü şapka görmek

Kahve falında beyaz örgü şapka görmek ticaret hayatında ya da meslek hayatında sağlam ve sarsılmaz bir yer edineceğine, kariyerini her şeyden ön planda tutacağına, çalışmaların beğeni almayacağına, yardıma muhtaç insanların yardım isteklerine cevap verileceğine ve çok hayır duaları alınacağına, yeni personeller ve yeni firmalarla anlaşacağına, daha iyi hizmet vermek için hizmet politikasını gözden geçireceğine, özellikle evlilik için gün sayılacağına, işin düzeltileceğine, kazanılan başarılar sayesinde ele geçen kazançlar sayesinde geçim derdinin hiç olmayacağına, zor durumların biteceğine, insanları kurnazca kandıran, samimiyetsiz ve iki yüzlü birine delalet etmektedir.

Kahve falında beyaz örgü şapka gördüyseniz:

  • Çevrenizde bulunan insanlara karşı uyumsuz davranışlarınız olabilir.

Kahve falında beyaz örgü şapka görmek bazı iş birlikleri yapacağına, zorlukların ve engellerin aşılacağına tabir olunur.

Kahve falında örgü şapka görmek eğer başarılı olursa çok büyük kazanç elde edeceğine, hayırlı bir şekilde ilerleyen işlerin sekteye uğrayacağına, sağlık sorunları yaşanacağına ve huzur kaçıracak olaylar yaşanacağına rivayet eder. Kişinin iş hayatında ve aile hayatında çok hayırlı ve güzel olayların başgöstereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında örgü şapka takmak kişinin becerilerinin farkına varılacağına, şeref ve rütbeye delalet eder.

Kahve falında beyaz şapka örmek iş hayatında çok büyük başarılar kazanacağına, sakinlik ve huzur içinde geçen yaşantısının alt üst olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında beyaz şapka giymek kendi sorununu çözdükten sonra etrafındaki insanlara yardım edeceğine, yaşadığı zor günlerin biteceğine işaret etmektedir.

Kahve falında beyaz şapka takmak maddi koşullarının çoğalması sayesinde maneviyatının da çoğalacağına, hazırlıksız girilen bir projede uyum sağlama döneminin aşılmasının ardından çok iyi işlere imza atılacağına, sorumlulukların yerine getirileceğine delalettir.

Kahve falında beyaz bebek şapkası görmek arkadaş ve dostlardan mühim bir yardım alınacağına, aile hayatının çok huzurlu bir şekilde geçeceğine, üzüntülerin ve tartışmaların sonunda tatlıya bağlanacağına delalet eder.

Kahve falında başa beyaz şapka takmak yönetici kişiliği ile koltuğundan ültimatomlar vererek büyük işleri bitireceğine, bazı kişiler tarafından karşısına çıkarılan engelleri herhangi bir zarar görmeden kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, başında dönen şanssızlık bulutunun dağılacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir