AnaSayfa / Genel / Kahve falında bebek şapkası görmek

Kahve falında bebek şapkası görmek

Kahve falında bebek şapkası görmek rızkının genişleyeceğine, başını yastığa daha rahat koyacağına, işlerinin çok büyük bir oranda aksayacağına, karşılaşılacak engellerden ötürü sıkıntı çekileceğine, üzüleceği ve çok mutsuz olacağı bir dönemin yaşanacağına, kazancın arttırılması konusunda büyük adımlar atılacağına, çok büyük kısmetler elde edileceğine, insanları hak yoluna çağıracağına, iş hayatında çok büyük ve hayırlı kazanç getirecek işlere imza atacağına, hanesinde ve işyerinde bolluk ve bereketin hâkim olacağına ve büyük bir huzur ve mutluluk döneminin geleceğine, işlerini yoluna koyacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bebek şapkası gördüyseniz:

  • Kabalaşmak veya diş gıcırdatmak kötü sonuçlar doğurabilecekken, olumlu tavırlar sergilemeniz durumunda daha olumlu şeyler olmasını umabilirsiniz.

Kahve falında beyaz bebek şapkası görmek fal sahibinin yeni ve güzel olan hayır ve bereket kapılarının önünde açılacağına, nurtopu gibi bir evlada sahip olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında pembe bebek şapkası görmek hayattan alınan zevkin daha da artacağına, dostluklar kurduğu için işlerini daha şevkle yapacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bebeğe şapka giydirmek işlerin kapanacağına, zaman içinde işlerinin daha da büyük kazanç sağlayacağına delalettir.

Kahve falında bebek şapkası görmek büyük bir azimle girilen işte yüksek hedeflerin kısa zamanda gerçekleştirileceğine, hem maddi hem manevi açıdan destek sayesinde sevilen bir kişinin ağır bir hastalıktan kurtulacağına, insanlardan uzaklaşacağına, tabiri caizse ağız tadından olacağına, kötü ve tatsız olaylar yaşayacağına, üzüleceğine tabir olunur.

Kahve falında mavi bebek şapkası görmek işlerinin yaşayacağı kötü olaylar yüzünden zarar edeceğine, dertlerinden ve sorunlarından kurtulacağına rivayet eder.

Kahve falında eski şapka görmek sağlıklı ve mutlu bir yaşama kavuşacağına ve sevdiği kişilere yardım edeceğine, çok sıkıntılı bir döneme gireceğine ve eline geçen cüzi miktarda kazanç ile zararı az da olsa kapatmaya çalışacağına alamet etmektedir.

Kahve falında süslü şapka takmak maddi sıkışıklık içinde kalacağına ve kimseden bir destek görmeyeceğine, güçlendikçe güçleneceğine işaret etmektedir.

Kahve falında namaz şapkası görmek başarısının önündeki engellerin ve aksiliklerin kaybolacağına, yakın bir zamanda ortaya çıkan sağlık sorununun tedavi edileceğine, çocuk sahibi olunacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir