AnaSayfa / Genel / Kahve falında salyangoz öldürmek

Kahve falında salyangoz öldürmek

Kahve falında salyangoz öldürmek zararlı bir alışkanlıkla uğraşan bir dostunun bu illetten kurtulması için destek olacağına ve işlerini zahmetsizce bitireceğine, mutluluğunun katlanacağına, emeklerinin boşa gitmeyeceğine, istediği gibi sonuçlanması sayesinde kişinin hedeflerine çok daha fazla yaklaşacağına ve hayalini kurduğu yaşama kavuşması için umutlarının yeşereceğine, sevdiği kişilerden birinin hasta olması sebebiyle çok büyük üzüntüler yaşayacağına ve zor günler geçireceğine, zor durumda kalan bir arkadaşa yardım eli uzatılacağına, bilakis hiçbir eksiğinin kalmayacağına, kendisini Allah’a yakınlaştıracak hayır işlerine daha çok vakit ve para ayırabilme şansına nail olacağına ve kaderinin yüzüne güleceğine, aksiliklerle ve engellerle karşılaşacağına ve başarısızlığa düşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında salyangoz öldürmek gördüyseniz:

  • Hiç tanımadığınız kişilerden fayda görebileceğiniz bir yıllık süreçte olacaksınız.

Kahve falında salyangoz öldürmek kişinin başında dönen kara bulutların artık dağılmaya başlayacağına, daha ağırbaşlı ve olgun bir kimse olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında salyangoz yediğini görmek gelirinin garanti olacağına, uzun bir zaman çekilen sıkıntıların daha devam edeceğine işarettir.

Kahve falında üzerinde salyangoz görmek girdiği bütün işlerde çok büyük zararlara uğrayacağına, atılan adımların kısa sürede başarıya ulaşacağına rivayet eder.

Kahve falında salyangoz görmek onu doyasıya yaşayacağına, dertlerin artacağına, huzursuzluk yaşanacağına, rahatsızlık yaratacak bir işe girileceğine delalettir.

Kahve falında çok salyangoz görmek iyi işler ve projeler geliştirerek kendisini her alanda kanıtlama şansı bulacağına, tüyü bitmemiş yetimin rızkına göz dikeceğine işaret eder.

Kahve falında salyangoz kabuğu görmek kırılacağına, uğraşacağı bir meşgalesinin kalmayacağına ve bu dönemde kendisini işe yaramaz hissedeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında çok sayıda salyangoz görmek uzun zamandan beri kurulan hayallerin teker teker biteceğine ve bazı olaylar yüzünden üzüntü duyulacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, şimdiye kadar hiç olmadığı kadar iyi gelişmeler göstereceğine, işlerine dört elle sarılacağına delalet eder.

Kahve falında evde salyangoz görmek yaşam tarzında büyük değişiklikler yapılacağına, peşinde koşulan bir işte büyük bir ilerleme sağlanacağına, adım adım başarıya ulaşılacağına, sorunsuz ve sıkıntısız bir döneme girileceğine, insanlardan uzaklaşılacağına, neredeyse işten güçten el etek çekileceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir