AnaSayfa / Genel / Kahve falında kabuklu salyangoz görmek

Kahve falında kabuklu salyangoz görmek

Kahve falında kabuklu salyangoz görmek işlerini büyütme imkânı elde edeceğine, sahip olduklarının üzerine ekleyeceğine ve rahat bir hayata kavuşacağına, heveslerinin, heyecanlarının ve umutlarının hiçbir zaman yarım kalmayacağına, kurulmuş bir ortaklığın dedikoducu ve ara bozucu bir kadın yüzünden bozulacağına, yaşadığı çalkantılı ve belirsiz dönemin biteceğine, işlerin yakın zaman içinde büyük başarılar getireceğine, elde bulunan imkânların değerlendirilmesi sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, kurulacak bir ortaklık sayesinde işlerin çok hayırlı ve güzel bir hal alacağına, eline geçecek olan imkânlar sayesinde çok daha iyi işlere ve çalışmalara imza atacağına ve daha iyi yerlere terfi edileceğine, duyacakları, görecekleri ve öğrenecekleri karşısında da çok rahatsız ve huzursuz olacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına ve eline geçecek mal mülk sayesinde ömür boyu rahat bir hayat süreceğine tabir olunur.

Kahve falında kabuklu salyangoz gördüyseniz:

  • Çevrenizdekilerle karşılıklı olarak birbirinizi kırabilirsiniz.

Kahve falında salyangoz kabuğu görmek iş kurmak için kardeşiyle biraraya geleceğine, rahatının ve sağlığının bozulacağına, kazancının düşeceğine alamet eder.

Kahve falında kabuklu salyangoz görmek sık sık yabancı iş adamları ile bir araya geleceğine ve onlarla daima iletişim içinde olacağına, hane içinde aile fertlerinin sayısının artacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kabuksuz salyangoz görmek hayırlı bir kalabalık oluşturacaklarına fal sahibinin de o insan topluluğuna tabi olacağına, iş hayatında yapmak istediği projelerin yarıda kalacağına işarettir.

Kahve falında ölü salyangoz görmek atılan adımların boşa çıkacağına, her işinin daha kötü bir duruma düşeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında salyangoz yediğini görmek onları kendi gözünden bile sakınacağına, bir rahatsızlıktan şikayetçi ise en kısa zamanda iyileşeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında çok salyangoz görmek gerekli önlemleri alarak kendisine zarar vermek isteyen kişileri kendinden uzak tutacağına, sürekli dua alarak yaşayacağına inanılır.

Kahve falında saçında salyangoz görmek çok mutlu ve sevinçli olacağına, düşülen zor durumlardan yakın zaman içinde kurtuluşa erileceğine inanılır.

Kahve falında büyük salyangoz görmek düşmanlardan ve rakiplerden kurtulmanın yollarının bulunacağına, kısa bir zaman içinde daha büyük mutluluklar yaşayacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir