AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşil salyangoz görmek

Kahve falında yeşil salyangoz görmek

Kahve falında yeşil salyangoz görmek göstereceği üstün yeteneklerin takdire layık görüleceğine, iş hayatında büyük sorunlar yaşanacağına, kazancın ve ekmeğin eksileceğine, fal sahibinin geçim sıkıntına düşüp, başını borçlardan kaldıramayacağına, katı düşüncelerinden ve tavırlarından vazgeçeceğine böylece hayata ve insanlara karşı daha ılımlı, hoşgörülü ve anlayışlı olacağına, problemlerini kısa sürede çözüme kavuşturacağına, yeni şeyler deneneceğine, sanatsal açıdan değeri olan bazı çalışmalar gerçekleştirileceğine ve fırsat kapılarının kendiliğinden açılacağına, aile bireylerinden birinin çok büyük bir hastalıktan ötürü uzun bir süre hasta yatacağına, önemli bir dönüm noktasına ve kişinin geçmiş yaşamından çok daha iyi koşullarda bir hayata sahip olacağına inanılır.

Kahve falında yeşil salyangoz gördüyseniz:

  • Alışılmadık kaynaklar size ilham verebilir.

Kahve falında yeşil salyangoz görmek büyük bir projenin başına geçileceğine, zor zamanların geride kalacağına, iyiliklerle, güzelliklerle ve hayırlı olan şeylerle karşılaşacağına, rahat edilecek ve mutlu olunacak bir döneme girileceğine işarettir.

Kahve falında evde salyangoz görmek Allah katında günahlarının affolacağına, muradının gerçekleşeceğine, çok başarılı atılımlar yapılacağına ve hayırlı ve çok bereketli işler yapılacakken çok pişman olunabilecek hatalar yapılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında salyangoz öldürmek büyük fırsatlar elde edeceğine bu sayede maddi ve manevi olarak da güç kazanacağına, zahmetinin ve hastalığının da son bulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kabuksuz salyangoz görmek üzerinden büyük bir yükün kalkmış olacağına ve kira masrafını bundan sonra birikim için kullanacağına, bu sayede de geleceği için isabetli olacak bir iş yapma fırsatı elde edeceğine, işlerin bir anda yoluna gireceğine, eş, dost ve akrabaların yardımları sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına rivayet eder.

Kahve falında çok sayıda salyangoz görmek kişinin kendisini toplumdan ve yakın çevresinden izole ederek, daha çok tek başına kalmayı tercih edeceğine, iş ile ilgili düzeltmeler yaptıktan sonra aile için çok güzel şeyler yapılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ölü salyangoz görmek herkesin dikkatinin çekileceğine, takdirini toplayacak kadar önemli işler yapılacağına, eğitim hayatında başarı kazanmaya ve ferahlığa çıkmaya yorulmaktadır.

Kahve falında salyangoz yediğini görmek başına gelecek kötü bir durumdan ötürü çok sıkıntılı ve maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar verecek olaylar yaşayacağına, yarardan çok zarar getireceğine inanılır.

Kahve falında salyangoz toplamak çok büyük üzüntüler yaşayacağına, ailesi içinde büyük tartışmalar yaşanacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir