AnaSayfa / Genel / Kahve falında beyaz perde takmak

Kahve falında beyaz perde takmak

Kahve falında beyaz perde takmak kardeşler arasındaki buzların eriyeceğine, İslam inancına paralel bir hayat sürdürüleceğine, her adımı takip edilen biri olup bu şekilde çok para ve mal kazanacağına, kolay yollardan rızık sahibi olacağına, yakın bir zaman içinde yeni ve daha başarılı işlere gireceğine, kişinin hayatının değişeceğine, büyük başarılar kazanacağına, hayat içinde çok saygın bir konuma geleceğine, kendisini daha iyi hissedeceği güzel bir döneme gireceğine alamet eder.

Kahve falında beyaz perde takmak gördüyseniz:

  • İniş çıkışlı hareketleri olan kişi ya da durumlardan uzak kalmalı, şüpheli kişi veya işlere olumsuz yanıt vermekten çekinmemelisiniz.

Kahve falında beyaz tül perde takmak kurtuluş yollarına ulaşacağına, tüm bunların ardından bazı büyük ve güzel haberler alınacağına ve bu haberler sayesinde işlerin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine inanılır.

Kahve falında beyaz perde takmak göğüs germek zorunda kalınacağına, iş konusunda kısmetin açılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında perde takmak kafasında bazı  soru işaretleri kalması sebebiyle birlikte olduğu kişiye güvensizlik duyacağına, kendisini zor geçecek bir proje uygulama sürecinin ardından yorgun hissedeceğine, evine bakkaldan alınmış yiyecek maddeleri getirmesi umduğu bir işin gerçekleşeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında tül perde takmak sıkıntıların bu sayede aşılacağına, dertlerin biteceğine, fal sahibinin de bu durumun bir parçası olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yeşil perde takmak patron koltuğuna geçeceğine, kişinin kendisini çirkin ve bitkin bir şekilde görmesi ise, kısmetinin bir süre daha istediği gibi olmayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında eski perde takmak yine de bildiği yoldan ve dürüstlükten şaşmadan hareket edeceğine, bazı sorunların başgöstereceğine inanılır.

Kahve falında pencereye perde takmak eve huzurun ve bereketin geleceğine, zararların sevilen kişilerden alınacak yardım ve destek ile telafi edileceğine, duaların kabul olacağına, maddi olanaklarının artacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yeni perde takmak maddi ve manevi olarak yalnız kalınacağına, çok mutlu bir dönem geçirileceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir