AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeni perde takmak

Kahve falında yeni perde takmak

Kahve falında yeni perde takmak işlerini büyüteceğine, ticaret hayatını ilerleteceğine, yetki sahibi olacağına, üzüntüden gülmeyi unutmuş olan gözlerinin ve yüzünün yeniden güleceğine, kısmetinin, şansının ve bahtının bundan sonrası için açık olacağına, kalbinin temiz olması, niyetlerinin de hayır taşıması sayesinde karşısına aksiliklerin, kötülüklerin, kaza ve belaların çıkmayacağına, kazanç elde edeceğine, bereketli işlere gireceğine, ticaret ehli olacağına, strese ve üzüntüye sebep olan durumların ortadan kaldırılacağına, kaybettiği maddi kayıpların eksiksiz şekilde karşılanacağına ve refah düzeyinin eskisinden de iyi hale geleceğine, hak yolunu tutacağına, insanlar arasındaki saygınlığını yitireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yeni perde takmak gördüyseniz:

  • Duygusal karışıklığınız yüzünden bazı önemli hatalar yapabilirsiniz.

Kahve falında yeni perde takmak işlerinin kısa zamanda açılacağına, iş hayatında ya da sosyal hayat içinde yaşanan düşmanlıkların biteceğine, kısmetsizliğin ve şanssızlığın geride kalacağına tabir olunur.

Kahve falında temiz perde takmak hazırdan yemek zorunda kalacağına ve elindekini de son kuruşuna kadar tüketeceğine, elindeki imkânları çok iyi bir şekilde kullanacağına, büyük başarılar ve hayırlı kazançlar elde edeceğine delalettir.

Kahve falında cama tül perde takmak rahat yüzü göreceğine, yeni lezzetlerin tadına varacağına, makam ve söz sahibi olacağına alamet eder.

Kahve falında eski perde takmak bunalıma düşeceğine, insanlara ilim irfan aşılayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında pencereye perde takmak bekarsa güzel bir birlikteliğe başlanacağına, hesabını veremeyecek işlere ortak olmayacağına delalet eder.

Kahve falında beyaz tül perde takmak işlere burnunu sokan insanlar olacağına, birikmiş parasının olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında cama perde takmak girdiği işlerde çok yeni fikirler ortaya koyarak her zaman daha iyi olmaya çalışacağına, rahatlık sağlayacak kararlar verileceğine ve refah içinde yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında tül perde takmak sosyal çevrede de güzel değişikliklerin olacağına, yakın zamanda yapılan bu işlerin meyvelerinin toplanacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir