AnaSayfa / Genel / Kahve falında perde takmak

Kahve falında perde takmak

Kahve falında perde takmak daha sonra mutlu bir birlikteliğe yol alacağına, karşısına çıkan diğer engelleri de rahat bir şekilde aştıktan sonra kendisini tamamen iş hayatına vereceğine, maddi zarara uğrayacağına, yılların emeğini ve birikimini de böylece kaybedeceğine, vatana millete ve ailesine hayırlı bir çocuğa sahip olunacağına, yapılan çalışmaların ve ortaya konan projelerin kar ve mutluluk getireceğine, sadece maddi gücünü kaybetmekle kalmayacağına, varılan noktaya hayal edilmiş olan birçok şeye kavuşulacağına, zorlu çalışma koşulları sebebiyle yıpranılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında perde takmak gördüyseniz:

  • Pratik olmanızda fayda var.

Kahve falında eski perde takmak büyük bir ortaklığa gireceğine, eşler arasındaki soğukluğun ortadan kalkacağına, kötü bir durum karşısında moral ve motivasyon yüksekliği sayesinde rahat edileceğine alamet eder.

Kahve falında eve perde takmak yapılan hataların telafi edileceğine, ruhsal açıdan çok iyi hissedilecek bir döneme girileceğine, zarara sebep olan kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına, zor bir duruma düşüleceğine ve yapılan hatalar yüzünden eldeki fırsatların kaçırılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında cama tül perde takmak üzüntü ve endişelerinin son bulacağına, sevdiği kişilerle bir sorun yaşayacağına yorulur.

Kahve falında perde takmak sevdiği ve yardım istediği kişilerden de yardım göremeyince uzun süreli bir depresyonun ortasında kalacağına ve çok kötü günler geçireceğine, kurulmuş bir ortaklığın  bozulması ile parasal olarak dara düşüleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında beyaz tül perde takmak kuruntularından ve kafa karışıklığından kurtulacağına rahat edeceğine, hiçbir eksiğinin olmayacağına ve lüks bir hayat geçireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yeşil perde takmak Allah’ın lütuflarına ereceğine, ele geçen kazancın bir kısmının yatırım için ayrılacağına inanılır.

Kahve falında beyaz perde takmak zevkli ve keyifli günlerin sayısının artacağına, gözünü en yukarılara dikeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında cama perde takmak bir sebeple maddi bir kaynak bulunup çeşitli harcamalar yapılacağına, atılım yapacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir