AnaSayfa / Genel / Kahve falında eski perde takmak

Kahve falında eski perde takmak

Kahve falında eski perde takmak çok uzun ve zorlu bir dönemden ve sıkıntılı bir yoldan geçerek bu sıkıntıyı çözeceğine, yakın bir zaman içinde çalışma hayatı ile ilgili çok büyük adımlar atacağına, bundan sonra istediği gibi rahat rahat harcama yapacağına ve para sıkıntısı çekmeden geçinebileceğine, şeytanın aklına uyacağına, evlendikten sonra çok mutlu olunacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, eskisi gibi birlik, bütünlük ve dayanışma içinde olacağına, sevdiği kişilerden alacağı yardım sayesinde kendisini zor zamanlardan kurtarıp ferahlığa çıkacağına, ister istemez çok sorunlu bir zaman geçireceğine, sağlıkla ilgili önemli bir adım atılacağına yorulur.

Kahve falında eski perde takmak gördüyseniz:

  • Kısaca söylemek gerekirse, hangi cinsiyetten olursanız olun size karşı fiziksel ya da psikolojik güç kullanılması mümkündür.

Kahve falında eski perde takmak çok hayırlı bir kısmetle karşılaşılacağına, zorlu bir dönemecin kolayca geçileceğine, hayatında bir takım problemlerin baş göstereceğine, tatsızlıkların yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında beyaz tül perde takmak zorluklardan ve zahmetten kurtulacağına ve dertlerinin bitmesiyle kuş gibi hafifleyeceğine, yakın zamanda gerçekleşmesi  gereken bir çalışmanın bir türlü başlamayacağına tabir olunur.

Kahve falında yeni perde takmak hayatının kolaylaşacağına, rızkının artacağına, huzurunun, sağlığının ve mutluluğunun da yerine geleceğine, sevdikleri ile birlikte çok büyük bir sorun yaratmadan ortada kavuşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında cama tül perde takmak verilecek kötü ve başarısız kararlar yüzünden maddi sıkıntıların kısa bir süre içinde daha da artacağına, çok sıkıntılı ve üzüntülü günler geçirileceğine işarettir.

Kahve falında cama perde takmak evli ise kızını veya oğlunu hayırlı bir kısmetle evlendireceğine, hayatı boyunca şerefli bir insan olarak anılacağına, sık sık onların kavgalarını yatıştırmak için orta yolu bulmak isteyeceğine fakat kimseye yaranamayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında perde takmak kendisini üzecek ve sıkıntıya sokacak çeşitli durumlar ile karşılaşacağına, durgunlaşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında tül perde takmak alacağı ödüllerin ve kazanacağı yarışmaların birçok iş fırsatı yaratacağına, sorunun kısa bir zaman içinde biteceğine, fal sahibinin yeteneğini, becerilerini ve bilgisini kullanarak kendi işini kuracağına delalettir.

Kahve falında yeşil perde takmak ticari faaliyetlerinin artacağına, işlerini daha iyi duruma getirmek için bu kişilerden destek isteyeceğine, alacağı desteği kısa bir zaman içinde çok sorun yaşadığı bir problemi çözeceğine, yardıma muhtaç insanlara büyük yardımlarda bulunacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir