AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşil perde takmak

Kahve falında yeşil perde takmak

Kahve falında yeşil perde takmak maddi ve manevi olarak çok iyi bir duruma gelineceğine, resmi işlemlerinde büyük kolaylıklar yaşayacağına, onayı alınmadan tek bir adım dahi atılamayacak kadar büyük bir rütbe elde edeceğine, kısa süre içinde rahata ererek yoluna devam edeceğine, nimetin çoğalacağına, yaptığı iyiliklerin karşılığında çok büyük bir dosta sahip olacağına, uzun zamandan beri yaşanan sıkıntılı ve üzüntülü durumların sona ereceğine ve insanlardan çok büyük övgüler ve takdirler alınacağına, ortaya çıkan sorunların üstesinden geleceğine rivayet eder.

Kahve falında yeşil perde takmak gördüyseniz:

  • Yeni bilgiler edinmenin faydasını görebilirsiniz.

Kahve falında yeşil perde takmak zor zamanların, sıkıntıların ve parasızlığın geride kalacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın bir zamanda kurtulup ferahlığa çıkacağına delalettir.

Kahve falında eve perde takmak karşısına çıkan bazı kişiler ile tartışmak zorunda kalacağına, işlerin çok büyük kazanç sağlayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında perde takmak daha fazla kazanç getireceğine, borçların kısa zamanda ödeneceğine, üzüntülerin ve sıkıntıların yakın bir zaman içerisinde ortadan kalkacağına, bir sebeple kısa süreli de olsa bir ayrılık yaşanacağına, çok büyük ve sıkıntılı olaylar ile karşılaşılacağına ve büyük bir üzüntü yaşayarak nerede hata yapıldığının düşünüleceğine alamet eder.

Kahve falında beyaz perde takmak güzel ve hayırlı değişiklikler yaşayacağına, gerçekleşmesi zamana bağlı bazı şeylere zengin olunması sayesinde kolayca gerçekleşeceğine rivayet eder.

Kahve falında yeni perde takmak yarar sağlayanların ise çok küçük bir kazanç getireceğine, bu kazanılanların falı kapatan kişinin ihtiyaçlarını karşılamayacağına, rahat yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında cama perde takmak uzun bir süre boyunca eksik kalmış işlerin tamamlanacağına, aile hayatında yaşanan küslüklerin ve kırgınlıkların barışla sonuçlandırılacağına ve çok güzel ve hayırlı bir hayat sürüleceğine, elinde avucunda kalan malvarlığını kullanarak çıkış yolları arayacağına, doğru düzgün karar vermekte bir türlü başarılı olamayacağına, kendisini kapana kısılmış gibi hissedeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında tül perde takmak fakir fukaraya yardım edeceğine, kişinin şansının artacağına rivayet eder.

Kahve falında temiz perde takmak dedikoduyu çıkaran kişiler ile tüm irtibatını keseceğine ve bu kişiler ile uğraşmayıp bütün ilgisini işine vererek çok büyük başarılar kazanacağına, çok güzel ve mutlu günler geçirileceğine, bu ilişkinin devamında çok büyük bir karar alınacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir