AnaSayfa / Genel / Kahve falında beyaz tül perde takmak

Kahve falında beyaz tül perde takmak

Kahve falında beyaz tül perde takmak maddi sorunlar yüzünden eşlerin birbirlerine düşeceklerine, uzun zamandan beri üzerinde fikir birliği edilmiş bir konuda kötü bir haber geleceğine, büyük maddi ve manevi zararlara sebep olacağına, bu durumun aile hayatına da yansıması ile birlikte büyük ve önü alınamaz tartışmaların yaşanacağına, aile bireyleri arasında uzun süreli küslüklerin başgöstereceğine, güzelliklere rast gelineceğine,vicdanlı, akıllı, bilge ve kudretli kimselerle karşılaşılacağına, iyi bir maaşla yeni bir işte çalışacağına, sorunlarının, sıkıntılarının ve dertlerinin biteceğine, yüzünün güleceğine, kazançtan yana kısmetinin çoğalacağına, sabırla hayatına devam edeceğine, işine olan bağlılığının zarar göreceğine, hiçkimsenin cesaret edemediği ya da yapılmaz dediği işlerin kolay bir şekilde yapılacağına yorulur.

Kahve falında beyaz tül perde takmak gördüyseniz:

  • Diğerlerinin neler yaptığını görmek için beklemeyin.

Kahve falında beyaz tül perde takmak yanına kötülük uğramayıp, her zaman salih kişilerle birlikte olacağına, yapılan çalışmalardan ötürü büyük borçlar altına gireceğine delalet eder.

Kahve falında cama tül perde takmak sorunların ve dertlerin ardı arkasının kesilmeyeceğine, kötü bir kişinin oyununa gelineceğine, zarar getirecek bir işe girileceğine ve bu işte büyük bir sorun yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında tül perde takmak insanlar arasında yüceleceğine, saygınlık göreceğine, sevilen ve iyi anılan kimse olacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını kısa süre içinde atlatacağına delalettir.

Kahve falında beyaz tül perde almak variyetini çoğaltacağına, lüks içinde olacağına, rahat yaşayacağı imkânlara kavuşacağına ve refah seviyesinin artmasına vesile olacak işlere gireceğine, emeklerin karşılığında hak edilen noktaya gelineceğine, hedeflerin gerçekleştirileceğine, maddi anlamda refahın yerinde olacağına alamet eder.

Kahve falında tül beyaz perde görmek yaşam içerisinde yeni bir yol çizileceğine, iş konusunda büyük tecrübeye ve çevreye sahip bir kişi ile kurulacak bir ortaklık sayesinde güzel bir projeye girileceğine ve dertlerin, sıkıntıların ve sorunların çözüm bulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında beyaz tül perdenin yırtıldığını görmek elde bulunan maddi ve manevi kaynakların kısa süre içinde tükeneceğine, sıkıntılarının artacağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, iş hayatında çok zor zamanlar geçireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında beyaz tül perde asmak sıkıntılı ve zor zamanlar yaşayacağına, üzüntü içinde geçirilecek bir döneme ve maddi ve manevi olarak çok karanlık bir işe gireceğine, duygusallığın ön plana çıkacağına ve beklenen haberlerin nihayet geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında beyaz tül perdeler görmek yakın bir zamanda hayal edilen eve kavuşulacağına, gittiği yolda kendisini ispatlayacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir