AnaSayfa / Genel / Kahve falında pencerede beyaz perde görmek

Kahve falında pencerede beyaz perde görmek

Kahve falında pencerede beyaz perde görmek aile içindeki yokluk nedeniyle keyfinin ve huzurunun da kalmayacağına, elinde bulundurduğu imkânlar ile işlerinde iyi yerlere geleceğine, yapılan işlerde büyük başarı kazanılacağına, terslik yaşayacağına, rahatının ve lüksünün de yerinde olacağına, ticaretten yana kısmetlerinin çoğalacağına, yapılan işte geriye düşüleceğine, iflasın eşiğine geleceğine, parasız kalacağına delalet eder.

Kahve falında pencerede beyaz perde gördüyseniz:

  • Hayatı yaşamaya öncelik vermeniz stresi azaltmanızı sağlayabilir.

Kahve falında pencerede beyaz perde görmek ailesine daha güzel günler yaşatmak için uğraşacağına, bir sebeple çok üzüntü duyulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında pencereye perde takmak huzur ve şifa bulacağına, güzel başlayan işlerin kötü bir şekilde ilerleyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında pencerede perde görmek kazanılan ama henüz ele geçmeyen paraya, geçimini zorluk ve zahmet çekmeden, kolay yollardan kazanacağına işarettir.

Kahve falında pencere perdesi görmek sevgi dolu haberler alınacağına, işlerin istenmeyen bir hale geleceğine delalettir.

Kahve falında perdeli pencere görmek sıkıntıların Allah’ın izni ile son bulacağına ve iş hayatında hayırlı ve iyi kazanç sağlayan bir işe girileceğine, çok hayırlı ve güzel günler göreceğine alamet etmektedir.

Kahve falında pencerenin perdesini açmak işlerindeki bereketin, bolluğun, verimin kaçacağına, yaşanan yokluğun biteceğine, başarıların her geçen gün çoğalacağına rivayet eder.

Kahve falında pencere perde görmek sağlığının ve işlerinin bozulacağına, iyi geçiminin biteceğine, maddi ve manevi açıdan zarara uğranılacağına, sorunların ardı arkasının kesilmeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında pencere ve perde görmek hem de özel hayatında kısmetlerinin çoğalacağına, kendisine kar getirecek yatırımlar yapacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir