AnaSayfa / Genel / Kahve falında beyaz tül perde almak

Kahve falında beyaz tül perde almak

Kahve falında beyaz tül perde almak beklentilerinin yerine geleceğine, sevdiklerinin çevresinde ve her daim arkasında olacağına, yaptığı iyiliklerin karşılığını göreceğine, ardından imkânlarını kullanarak bu sıkıntıdan kurtulacağına, aldığı güzel haberin kısa süreceğine, akrabalardan herhangi bir destek alınmayacağına ve zor zamanlar geçirileceğine, masallara konu olacak rahatlıkta ve konforda bir yaşam süreceğine, yapacağı o işi onaylamayacağına ve bu konuda onu engellemek ve durdurmak isteyeceğine, işini büyüteceğine yorulmaktadır.

Kahve falında beyaz tül perde almak gördüyseniz:

  • Bırakın herkes kendi bildiği yoldan ilerlesin veya kendi işiyle uğraşsın.

Kahve falında beyaz tül perdeler görmek endişe ettiği durumlardan kurtulacağına ve çok bereketli bir döneme gireceğine, böylece işlerini yoluna sokacağına delalet etmektedir.

Kahve falında beyaz tül perde görmek rahat bir yaşama kavuşulacağına,  mutlu ve zengin bir kişi olunacağına ve çok hayırlı ve yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, düşmanlarını ve rakiplerini kahredeceğine, kendisini Allah’a yakınlaştıracak hayır işlerine daha çok vakit ve para ayırabilme şansına nail olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında beyaz tül perde almak bir sebeple işlerinin sıkıntıya gireceğine, işlerinin çok sıkıntılı bir duruma düşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında beyaz tül perde takmak hayırlı kazanç kapılarının açılacağına, rahatsızlık verici bir kişinin bazı sıkıntılara yol açacağı işarettir.

Kahve falında beyaz tül perde asmak ilim konusunda çok büyük ilerlemeler kaydedeceğine, güzel zamanlar geçireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında beyaz tül perdenin yırtıldığını görmek yakın bir arkadaşın ihanetine uğranacağına ve aksiliklerin başgöstereceğine, saygınlığının da artacağına delalettir.

Kahve falında beyaz tül perde yıkamak uzun bir müddet sıkıntı yaşanacağına, çözüm için karar verme aşamasında ikilemde kalacağına alamet eder.

Kahve falında tül beyaz perde görmek dost ya da akrabalarından maddi ve manevi anlamda büyük yardım alacağına, insanlarla arasının iyi olacağına ve tatlı dili sayesinde muhabbetinin hiç eksilmeyeceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir