AnaSayfa / Genel / Kahve falında beyaz perde taktığını görmek

Kahve falında beyaz perde taktığını görmek

Kahve falında beyaz perde taktığını görmek bahtın açık olmasına, çok büyük bir boşluğa düşüp borç içinde kalacağına, gösterdiği çabaya ve azme rağmen uzun bir süre boyunca işlerinin çok kötü bir şekilde ilerleyeceğine, rakipleri arasında başarıları ile ön plana çıkacağına, pek güven vermeyen bir kişinin iş teklifinin geri çevrileceğine, yaşadığı bir hayal kırıklığını telafi edeceğine, kaldırabileceğinden ağır yükümlülüklerin altına gireceğine, büyük kazanç getirecek işlere gireceğine, çok güzel işlere girerek kariyerinde yeni yeni sayfalar açacağına delalettir.

Kahve falında beyaz perde taktığını gördüyseniz:

  • Çok farklı olaylar yaratıcılığınızı besleyebilir veya ilham verici olabilir.

Kahve falında beyaz perde taktığını görmek sıkıntıların zamanla çözüleceğine ve refah içinde olunacağına, yaşamı boyunca yaradının kendisiyle birlikte olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında perde taktırmak sıkıntılı ve zor zamanlar yaşayacağına, üzüntü içinde geçirilecek bir döneme ve maddi ve manevi olarak çok karanlık bir işe gireceğine, gerçekleştireceği projeler için bazı adımları atmak için çok hayırlı kişiler ile irtibata geçeceğine, kendisine sıkıntı veren olaylardan yakın zaman içinde kurtulacağına işaret eder.

Kahve falında beyaz saat taktığını görmek adının lekelemek için kurulmuş kumpaslardan kendini temize çıkaracağına, kardeşler arasında yaşanan tartışmaların aile büyükleri tarafından bitirileceğine delalet eder.

Kahve falında beyaz duvak taktığını görmek makamından olacağına, sorunlar ve sıkıntılar ile baş etmekten ötürü çok büyük manevi sorunlar ile karşılaşacağına, yaşadığı sorunlardan ötürü aile hayatında huzursuzluğun başgöstereceğine, geleceğinizde ve ahiret hayatınızda mutlu olacağınıza rivayet eder.

Kahve falında beyaz taç taktığını görmek karşısına hayırlı kişilerin çıkacağına, gelirinin artacağına, maddi yükümlülüklerinin azalacağına ve yarınların kendisine hayır getireceğine, uzun uzun dalıp gideceğine alamet eder.

Kahve falında beyaz diş taktırmak sorunların birbiri ardına geleceğine, dertlerin artacağına, ekonomik olarak kalkınacağına yorulmaktadır.

Kahve falında camda beyaz perde görmek eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirip kazancını arttıracağına, sorunlarından arınacağına, aile hayatının hiç olmadığı kadar güzel olacağına, kısa süre içinde daha dirençli bir şekilde işlerine asılacağına ve kendisini daha rahat hissedeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında beyaz perde yıkamak ulvi kimse haline geleceğine, onlar tarafından çok sevileceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir