AnaSayfa / Genel / Kahve falında beyaz tül perdenin yırtıldığını görmek

Kahve falında beyaz tül perdenin yırtıldığını görmek

Kahve falında beyaz tül perdenin yırtıldığını görmek işyerinde üst düzey görevlerde bulunacağına, ancak bir anda hiç beklemediği ve neredeyse hayatını değiştirecek bir şeyler ile yaşayacağına, çok mutlu olacağına ve rahata ereceğine, çevresinin kötü, art niyetli ve kem gözlü kişilerle dolacağına böylece çok zor, sıkıntılı ve çetin günler yaşayacağına, kendisini çaresiz ve yalnız kalmış gibi hissedeceğine, rahat yaşayacağına, sevdiği ve değer derdiği bazı kişilerden çok büyük bir ihanet göreceğine, yüzünün güleceğine ve hem ruhunun hem de bedeninin tazeleneceğine, yenileceğine, şifa bulacağına, çevresindeki düşmanlarını ayıklayacağına, ticaretteki rakiplerine karşı üstünlük elde edeceğine, bolluk ve bereket içinde geçeceğine rivayet eder.

Kahve falında beyaz tül perdenin yırtıldığını gördüyseniz:

  • İlerlemenin söz konusu olduğu durumlarda bir meslektaşınız ya da arkadaşınız paylaştığınız bilgileri size karşı kullanabilir.

Kahve falında beyaz tül perdenin yırtıldığını görmek yaşamı boyunca bu ilkeden ödün vermeyeceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına, üzüleceği ve çok mutsuz olacağı bir dönemin yaşanacağına, her şeyin aksi şekilde ilerlemeye başlayacağına ve pek çok aksiliğin üst üste geleceğine inanılır.

Kahve falında beyaz tül perde yıkamak kızgınlıkların geçeceğine, büyük kazançlar elde edileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında beyaz tül perde almak çok büyük zorluklar atlatacağına, hayırlı ve güzel işlere imza atılacağına, çok sevilen ve değer verilen bir büyükten destek görüleceğine yorulur.

Kahve falında beyaz tül perdeler görmek kendisini zora sokan ve sıkan şeylerden bu sayede kurtulacağına, işlerin yaşanacak talihsiz bir durumdan ötürü kesileceğine rivayet eder.

Kahve falında tül beyaz perde görmek makamının tehlikeye gireceğine, dertlerinin sonunun geleceğine, korkularının, endişelerinin, hastalıklarının son bulacağına alamet eder.

Kahve falında beyaz tül perde takmak kardeşlerle yaşanacak bir tartışma yüzünden üzüntü duyulacağına, bazı yorumculara göre ise, kişinin sıkıntıların artacağına delalet eder.

Kahve falında beyaz tül perde asmak çok büyük atılımlar gerçekleştireceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, iş hayatında büyük bir terfi alınacağına rivayet eder.

Kahve falında beyaz tül perde görmek haksızlık edeceğine, yaptığı hataları düzelteceğine ve dertlerinin ve sıkıntılarının ortadan kalkacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir