AnaSayfa / Genel / Kahve falında beyaz perde yıkamak

Kahve falında beyaz perde yıkamak

Kahve falında beyaz perde yıkamak yapılan hatalar ve atılan yanlış adımlardan ötürü çok büyük zararlar edeceğine, kişinin dünya malına ehemmiyet göstermek yerine, iç huzurunu dengede tutabilmek için uğraşacağına, kötü günlerini atlatmayı başaracağına, hanesine bereketin ve bolluğun geleceğine, kendisini daha rahat hissedeceğine, iş hayatında çok büyük başarılar kazanacağına, çok hayırlı ve mutlu günler geçireceğine, husumetlerin başgöstereceğine, çok büyük sorunlar ile karşılaşılacağına, parasal sıkıntıların çok büyük olacağına, çok daha kötü durumlara düşüleceğine, isteklerinin gerçekleşeceğine ve hedeflerini tutturmayı başaracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında beyaz perde yıkamak gördüyseniz:

  • Ne istediğinizi biliyorsunuz, planlarınızdan ödün vermemelisiniz.

Kahve falında beyaz tül perde yıkamak çaresiz hallere düşeceğine, olaylı günler geçireceğine, iyi günlerinde çevresinde olan kişilerin bu dönemde kendisini yalnız bırakacaklarına ve dolayısıyla da  çevresinin bomboş olacağına, sağlıklı iken hastalıklar geleceğine alamet eder.

Kahve falında beyaz perde yıkamak sevdiği bir arkadaşla büyük bir iş ortaklığı kuracağına, eline geçen bazı imkânlar sayesinde sıkıntılarından kurtulmaya çalışacağına tabir olunur.

Kahve falında tül perde yıkamak sağlıkla ilgili olarak bir sorun yaşanacağına, işlerinin günden güne daha iyi bir hal alacağına, çok büyük bazı çalışmalar gerçekleştireceğine rivayet eder.

Kahve falında perdeleri yıkamak ticari faaliyetlerinin artacağına, kişinin bütçesinin üstüne çıkması ile birlikte içinde bulunduğu dönemde mali açıdan biraz sıkıntıya düşeceğine ve bazı ödemelerini ertelemek zorunda kalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında perde yıkadığını görmek ağız tadının, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, çarelere ve çözümlere ulaşacağına, şifa bulacağına, ruhen ve bedenen yenileneceğine alamet eder.

Kahve falında kirli perde yıkamak kendisine yeni bir hayat düzeni kuracağına ve bu düzende yeni insanlara da yer vermeyeceğine, sıhhat ve moral bulacağına alamet eder.

Kahve falında perde yıkamak içine düştüğü karamsarlıktan kurtaracağına ve maddi olarak da büyük destek vereceğine, büyük bir iş eğitim fırsatı yakalanacağına tabir olunur.

Kahve falında beyaz perde görmek kazançlı bir işle ilgili olarak bir adım atacağına, büyük bir kazanca sahip olacağına, bu sayede büyük bir azimle çalışarak kendi işini kuracağına, eline geçen bütün fırsatları ve yeteneklerini kullanarak işlerini daha iyi bir hale getireceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir