AnaSayfa / Genel / Kahve falında uzun beyaz perde görmek

Kahve falında uzun beyaz perde görmek

Kahve falında uzun beyaz perde görmek sıkıntılarından en kısa sürede arınıp rahat bir nefes alacağına, daha önce gördüğü ve uzun zamandan beri içinde sakladığı şeyleri ortaya dökeceğine, bazı konularda başarısızlık ile karşılaşılacağına, yaptığı planların ve projelerin kendisine hayır getirmeyeceğine, tam her şeyden umudunu kesecekken ve elini eteğini çekecekken karşısına çıkacak kapılar ve yollar sayesinde ümidini yeniden kazanacağına, makam, söz ve yetki sahibi olacağına, sıkıntılarında, dertlerinden ve borçlarından kurtulacağına, yaşamın tadını çıkaracağı şartlar elde edeceğine, işle ilgili planlarının sekteye uğrayacağına, aile bireylerinin birbirleri ile sürekli tartışma içinde olacağına ve sorunların her gün biraz daha derinleşeceğine işarettir.

Kahve falında uzun beyaz perde gördüyseniz:

  • Duygusal davranmanız doğru kararlar almanızı engelleyebilir.

Kahve falında uzun beyaz perde görmek hayat içinde yeni ve bembeyaz bir sayfa açılacağına, geçim sıkıntısına ve yokluğa düşmeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında uzun perde görmek insanların saygısının kazanılacağına, fal sahibinin ettiği duaların ve tuttuğu dileklerin karşılık bularak hayallerinin de gerçekleşeceğine delalettir.

Kahve falında siyah beyaz perde görmek çok güzel gelişmeler yaşanacağına, refah düzeyinin düşmesine neden olacak yollara gireceğine ve bunun bedelini de fakirliğe ve yokluğa düşerek ödemek zorunda kalacağına inanılır.

Kahve falında beyaz perde taktığını görmek maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya geleceğine, bolluğa, berekete, zenginliğe ve servet sahibi olmaya delalet etmektedir.

Kahve falında tül beyaz perde görmek düşünmeden adımlar atayacağına, maddi gücünün katlanacağına, bankadaki hesabının büyüyeceğine delalettir.

Kahve falında pencerede beyaz perde görmek zamanla daha çok para elde edeceğine, bazı iş birlikleri yapacağına, sevdiği kişilerden maddi yardım alacağına, bu sayede sorunlarından kurtulacağına, işlerini çok daha iyi bir duruma getireceğine delalet eder.

Kahve falında yeni beyaz perde görmek herkesin kendi yaşadığı hayata özeneceğine, evde tatlı bir telaş yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında beyaz perde kapatmak hiçbir şeyin eksikliğin hissetmeyeceğine, çok sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine, bir daha böyle bir hata yapmamak için kendisini tembihleyeceğine ve kendisine kırılan insanlar ile konuşarak gönüllerini almaya ve durumu düzeltmeye çalışacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir