AnaSayfa / Genel / Kahve falında beyaz parlak taş görmek

Kahve falında beyaz parlak taş görmek

Kahve falında beyaz parlak taş görmek hak yolunu tutacağına, sıkıntı yaratan kişilerin haneden ve aileden uzaklaştırılacağına, yapılacak çalışmalar ve doğru bir şekilde atılacak adımlar sayesinde sorunların tamamen biteceğine, güzel fırsatların elde edileceğine, üzüntülerini bir çırpıda atlatacağına, maddi ve manevi olarak çok zor günler geçireceğine, yoksulların ve yetimlerin haklarını gözeteceğine ve eline geçen kazancı Allah yolunda harcayacağına, zaman zaman bu işyerinde verilen hizmetle ilgili olarak seminerlere gidileceğine ve konusunda uzman bir kişi olunacağına delalet eder.

Kahve falında beyaz parlak taş gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki kişilerin şaşırtıcı hareketleri veya umursamazlıkları sizi hayrete düşürebilir.

Kahve falında beyaz parlak taş görmek insanlar arasında iyi anılır olacağına, küslerin ve dargınların barışacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yeşil parlak taş görmek rahat edeceğine, ferahlayacağına, kişinin fırtınalı günler yaşamaya başlayacağına, borçlanacağına, hastalanacağına, üzüleceğine işarettir.

Kahve falında parlak taşlı yüzük görmek amaçlarına ve hedeflerine kavuşmak için engel tanımayacağına, öbür dünyada rahat etmesi için çeşitli güzel ve sevap defterinin açık kalmasını sağlayacak bazı şeyler yapacağına ve hayırlı ve güzel bir şekilde dualar edileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında parlak taş bulmak babanın ya da amcanın çok ağır bir hastalığa yakalanacağına, tehlikeli sayılabilecek ortamlara veya işlere girişileceğine, rahatın kaçacağı sıkıntılı bir haber alınacağına tabir olunur.

Kahve falında parlak taş toplamak dünya yaşantısında çok rahat edeceğine, kavgaların ve huzursuzlukların son bulacağına inanılır.

Kahve falında parlak taşlı küpe görmek hanedeki ve işyerindeki bereketin azalacağına, korkulan bir durumla karşılaşılacağına, sorunlu bir kişi ile sürekli tartışılacağına, maddi sıkıntı içine düşüleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında renkli parlak taşlar görmek çektiği sıkıntıları yakın bir zaman içinde hiçbir sorun yaşamadan ortadan kaldıracağına, yapacağı atılımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine rivayet eder.

Kahve falında parlak taşlı elbise giymek birçok kişinin ekmek yiyeceği bir işe gireceğine, vefa borcu duyulan bir kişiye hem maddi hem manevi olarak destek olunacağına ve bolluk içinde bir yaşam sürüleceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir