AnaSayfa / Genel / Kahve falında parlak taş toplamak

Kahve falında parlak taş toplamak

Kahve falında parlak taş toplamak sorunların, sıkıntıların ve musibetlerin sona ereceğine, hayırlı kişiler ile çok güzel bir ortaklık kurulacağına, sevilen kişilerle aradaki buzların eriyeceğine, çalışmaların günden güne daha popüler olacağına, sorunların yakın zaman içinde çözüme ulaşacağına, rahatsızlık duyulan konularda büyük atılımlar yapılacağına, sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, iş hayatının her geçen gün daha iyi bir duruma geleceğine, yapılan çalışmaların eskisi gibi kazanç getirmeyeceğine, gün yüzü görmeyeceğine, Sıkıntıların, üzüntülerin ve kederlerin sona ermesine, dertlerinin günden güne artacağına, sıkıntılı durumlar geçireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında parlak taş toplamak gördüyseniz:

  • İşleri şansa bırakmamalısınız.

Kahve falında parlak taşlar toplamak zor bir durumda olan çalışmaların ve projelerin rahatlayacağına, hem maddi olarak hem de manevi olarak keyfinin yerine geleceğine delalet eder.

Kahve falında parlak taş toplamak sorunlarının ve problemlerinin de son bulacağına, sevdiğini söyleyeceğine, onların yanındayken her anın doyasıya tadını çıkaracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında parlak mavi taş görmek gelecekte de darlık çekilmeyeceğine, kendisini üzen ve sıkan şeylerden kurtulacağına, yakın bir zaman içinde kurduğu işte çok büyük kazançlar elde edeceğine inanılır.

Kahve falında renkli parlak taşlar görmek zarar edeceğine, sorunların, sıkıntıların ve musibetlerin çözüme kavuşacağına, atılan adımlar sayesinde çok kazançlı bir döneme gireceğine işaret eder.

Kahve falında parlak taş görmek sağlıklı ve güzel bir hayata sahip olacağına, yeni bir işe gireceğine, daha çok kazanmaya başlayacağına, çok büyük bir rahatlığa ereceğine inanılır.

Kahve falında parlak taşlı küpe takmak aynı zamanda karşısına birçok kısmet çıkacağına ve bu iki durum sayesinde sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, özellikle bir müddet ortalıkta görünmeyip, yeni planlar yapacağına işarettir.

Kahve falında parlak taşlı yüzük görmek kişinin kötü günler geçireceğine, her türlü kazadan ve beladan uzak olacağına işarettir.

Kahve falında parlak sarı taş görmek emeklerinin ve hayallerinin boşa gitmeyeceğine, emeklerinin karşılığını hak ettiği şekilde alacağına ve yaşamının kendi istediği gibi ilerleyeceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir