AnaSayfa / Genel / Kahve falında parlak taşlı yüzük görmek

Kahve falında parlak taşlı yüzük görmek

Kahve falında parlak taşlı yüzük görmek ona sımsıkı sarılıp, bir daha ölene kadar bırakmayacağına, gergin ve baskı içinde zor günler geçireceğine, uzun zamandan beri işe yaramadığı ve kullanılmadığı düşünülen bir eşyanın elden çıkarılacağına, çok büyük başarılar kazanacağına, herşeyin fazlasına kavuşacağına, evine bereketin, rahmetin ve Allah’ın lütuflarının yağacağına, bu sayede parasal sıkıntılarının sona ereceğine, çaresiz durumlara düşeceğine, yanlış anlaşılacağına, kişinin uğursuzdan, yalancıdan ve belalıdan uzak olacağına işarettir.

Kahve falında parlak taşlı yüzük gördüyseniz:

  • Gerçeklerden kaçma eğiliminde olabilirsiniz.

Kahve falında parlak taşlı yüzük görmek yaşanan sıkıntıların verilecek olan büyük bir mücadele sonucu ortadan kalkacağına, çok kısa bir zaman içinde kendisini hayallerine kavuşturacak bazı çalışmalar gerçekleştireceğine ve zengin olacağına alamet eder.

Kahve falında parlak taş toplamak yokluğa düşeceğine, rızık eksikliği yaşayacağına, yanlış bir adım sonrasında sosyal ilişkilerinin bir anda bozulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında beyaz parlak taş görmek kişinin uzun yıllar hiçbir sağlık problemi yaşamayacağına, kişinin istediği gibi ilerleyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında parlak taşlı küpe takmak hem kendisini hem aile bireylerini mutlu edecek bir karar vereceğine, tüm bu durumlara karşı azimle ve sabırla çalıştığı için sorunlarının üstesinden geleceğine inanılır.

Kahve falında parlak taşlı ayakkabı görmek kısa süre içinde meydana gelen istenmeyen bir olayın mutlu bir şekilde sona ereceğine, manevi bir rahatlama yaşanacağına inanılır.

Kahve falında parlak taş bulmak ailesinin kendisiyle gurur duyacağı işler yapacağına, kısmetlerinin kapanacağına, ev yaşantısındaki iyi geçime adeta nazar değeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında parlak taşlı elbise giymek fakirlikten kurtularak feraha kavuşacağına aynı zamanda tez vakitte maddi durumunun iyileşeceğine, kısa zaman içinde çok sevilen birisi olacağına yorulur.

Kahve falında parlak taşlar toplamak aile hayatında çok büyük bir huzurun hüküm süreceğine, haneye bolluk ve bereketin dolacağına, işinin ehli olması ve o işin eğitimini almış olması nedeni ile ticaret hayatında nitelikli elemanlardan olup, iş sahipleri tarafından büyük ilgi göreceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir