AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşil parlak taş görmek

Kahve falında yeşil parlak taş görmek

Kahve falında yeşil parlak taş görmek yakınları ve dostları olmak üzere tüm insanlara elinden geldiğince yardım edeceğine, kazancının bir kısmını tasarruf için ayıracağına, yapayalnız ve kötü hissedeceğine, herkese parmak ısırtacak kadar iyi bir hayat sahip olunacağına, şans, bereket ve kazanç kapılarının kapanacağına, yakın zaman içinde çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, işten ve güçten el etek çekileceğine, sorunlardan bir türlü kendini kurtaramayacağına yorulur.

Kahve falında yeşil parlak taş gördüyseniz:

  • Yeni ufuklara doğru açılmanın heyecanıyla işinize daha bir şevkle sarılıyorsunuz.

Kahve falında yeşil parlak taş görmek kendisini çok kötü hissedeceğine, işlerinin yarıda kalacağına, pek çok iş fırsatının ayağına geleceğine delalettir.

Kahve falında parlak taşlı küpe görmek aile bireyleri arasında tartışmalar olacağına ve çok sıkıntılı zamanlar geçireceğine, etraftaki insanların dertlerine de çare bulunacağına rivayet eder.

Kahve falında parlak taşlı elbise giymek yaptığı hiçbir şeyden keyif alamayacağına, projelerinin tamamlanacağına ve istediği başarıyı elde edeceğine tabir olunur.

Kahve falında beyaz parlak taş görmek sıkıntıların ve sorunların çözüme kavuşacağına, maddi ve manevi açıdan çok iyi bir duruma gelineceğine, iş hayatında büyük atılımlar yapılacağına delalet eder.

Kahve falında parlak taşlı ayakkabı görmek aklındaki hayalleri bu kişilerin vereceği destekle gerçeğe dönüştüreceğine, daha pozitif bir ruh haline sahip olunacağına, küslüklerin sona erip, kişisel çatışmalardan vaz geçileceğine alamet eder.

Kahve falında parlak mavi taş görmek attığı her adımda çok zarar edeceğine, hidayete ereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında parlak sarı taş görmek ona yakınlaşmaya çalışacağına, büyük kazançlar sağlayacağına delalettir.

Kahve falında parlak taşlı yüzük görmek işlerin günden güne daha kötü bir duruma geleceğine, işlerini hayırlı bir şekilde ilerleteceğine, çektiği sıkıntıları yakın bir zaman içinde hiçbir sorun yaşamadan ortadan kaldıracağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir