AnaSayfa / Genel / Kahve falında parlak taş bulmak

Kahve falında parlak taş bulmak

Kahve falında parlak taş bulmak feraha ermeye, gösterilecek olan sabır ve azim ile bu işten çok iyi kazanç elde edileceğine, insanlar arasında çok ses getirileceğine ve uzun zamandan beri çok sık rastlanmamış olan bazı fikirler ile projeler ortaya konulacağına, içinde bulunduğu sorunlu olaylardan ve durumlardan kurtulacağına, aile bireyleri arasında yaşanan tartışmaların ve didişmelerin kısa süre içinde biteceğine ve herkesin mutlu olacağı bir ortamın oluşacağına, müjdeli bir haber alarak sevineceğine, hayal kırıklığına uğramadan tüm isteklerini sonuna kadar tatmin edecek bir yaşama sahip olacağına, şanssızlıklar yaşayıp uzun bir zaman boyunca kendisini toparlayamayacağına, sıkıntıya düşeceğine, kaybetme ve başarısız olma korkusuna yakalanacağına, ikiyüzlü insanlarla karşılaşacağına delalet eder.

Kahve falında parlak taş bulmak gördüyseniz:

  • Uzun zamandır bekleyen durumlara düzenleme getirmelisiniz.

Kahve falında parlak taş bulmak iç dünyasında rahata kavuşacağına, zenginliğinin, konforunun artacağına delalettir.

Kahve falında parlak taş toplamak uzun bir zamandan beri üzerinde çalışılan projenin hayata geçirileceğine, büyük üzüntüler olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında parlak taşlı elbise giymek kendisini sorunlar yüzünden çok kötü hissedeceğine, emeklerinin karşılıksız kalmayacağına, alın terinin karşılığını alacağına ve varlık içinde bir hayat süreceğine delalet etmektedir.

Kahve falında parlak taş görmek elinin de bollaşacağına, diğer aile bireylerinin de işe katılacağına delalet eder.

Kahve falında parlak sarı taş görmek bir sponsor bulunması ile çok istenen  bir projenin hayata geçirileceğine, işlerini hafifleteceğine delalet etmektedir.

Kahve falında parlak taşlı küpe görmek borçlarını bitireceğine, komşularla ters düşüleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında parlak mavi taş görmek çevresindeki insanlar tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olacağına, yakın bir zaman içinde hayırlı kazançlar elde edeceğine ve rahat edip büyük mutluluklar kazanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında parlak taşlı ayakkabı görmek sevdiği kişiler ile çok güzel zamanlar geçireceğine, gerçeklere yüz çevrileceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir