AnaSayfa / Genel / Kahve falında parlak taşlı elbise giymek

Kahve falında parlak taşlı elbise giymek

Kahve falında parlak taşlı elbise giymek özle ve iş hayatında üstün başarılar elde edeceğine, ün ve itibar sahibi olacağına, prestij kaybı yaşayacağına, işlerin yoluna gideceğine, sık sık yabancı iş adamları ile bir araya geleceğine ve onlarla daima iletişim içinde olacağına, mubah olmayan yollara sapacağına, hayırsız bir kişinin yaptığı bir hatanın telafi edilmeye çalışılacağına, üzüntülerin yerini sevince bırakacağına, maddi olarak çok büyük bir ferahlık yaşayacağına ve çok güzel ve rahat bir hayat süreceğine tabir olunur.

Kahve falında parlak taşlı elbise giymek gördüyseniz:

  • Yanlış anlamalara yol açan bir tutum içine girer ya da sessiz kalırsanız, sonradan içinden çıkmakta zorlanacağıınz bazı sorunlarla karşı karşıya kalabilirsiniz.

Kahve falında parlak taşlı elbise giymek çalıştığı işyerinin üst yöneticileri tarafından çok iyi bir mevkiye getirileceğine, büyük tartışmalar yaşanacağına, sıkıntılarla karşı karşıya kalınacağına, alınan borçların ödenemeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında parlak elbise giymek yüceltileceği sözler duyacağına, aydınlık bir döneme girileceğine, zararların telafi edileceğine, hayallerin gerçekleştirileceğine, evlat sahibi olunacağına delalet eder.

Kahve falında parlak mavi elbise giymek hedef olarak tayin edilen şeylere kısa zaman içinde büyük bir başarı ile kavuşulacağına, zor zamanların geride kalacağına ve tartışmaların ve kırgınlıkların sona ereceğine, en son atacağı bir adımdan ötürü maddi olarak bir kişi ile tartışmaya gireceğine delalet eder.

Kahve falında parlak kırmızı elbise giymek mevcut koşulların daha da iyi hale geleceğine, kendisine yol göstereceğine ve elinden geldiğince sıkıntısını azaltmak için imkânlarını seferber etmekten geri durmayacağına alamet eder.

Kahve falında parlak renkli elbise giymek emeklerine karşılık hayal ettiklerine ulaşacağına, maddi kaybın ruhsal olarak sıkıntıların önünü açacağına tabir olunur.

Kahve falında parlak siyah elbise giymek emeklerinin karşılıksız kalmayacağına, şansının açılacağına ve kafasının rahatlayarak, huzur dolu günler geçireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında siyah parlak elbise giymek çevresinden yükselen çatlak seslerin kesileceğine, art niyetli kişilere uyacağına, ayıplı yolara sapacağına, adının fesada karışacağına bu nedenle de toplumdaki tüm saygınlığını yitireceğine işarettir.

Kahve falında beyaz taşlı elbise giymek ortaya koyacağı çalışmalardan eline geçecek kazançlar sayesinde epey rahat edeceğine, hayırlı ve başarılı işlere gireceğine ve çok daha büyük bir çaba göstererek kariyer planında basamakları hızlı bir şekilde tırmanacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir