AnaSayfa / Genel / Kahve falında renkli parlak taşlar görmek

Kahve falında renkli parlak taşlar görmek

Kahve falında renkli parlak taşlar görmek en iyi işlerde çalışacaklarına, sağlıklarına zeval gelmeyeceğine, kafasına hiçbir şeyi takmadan, her zaman şükür içinde olacağına, çok büyük bir mutluluk yaşanacağına, uzun süre bu olayın etkisinden kurtulamayacağına, kısa süre içinde işlerin büyütüleceğine, arzu edilen bir işe girmek için çok çaba gösterileceğine, ancak gerek maddi gerekse manevi sebeplerden ötürü bir türlü bu amaca ulaşılamayacağına, hatta bir tutukluluğun da söz konusu olabileceğine, etiği duaların Allah katında kabul edildiğine, sorunlarının kısa bir zaman içinde çözüleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında renkli parlak taşlar gördüyseniz:

  • Hiçbirşeyin önünüzde durmasına izin vermemelisiniz.

Kahve falında renkli parlak taşlar görmek mutlu olması için pek çok nedene kavuşacağına, hayırlı kısmetler ile karşılaşılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında parlak taşlı yüzük görmek finansal aşıdan kritik bir noktaya geleceğine, herşeyin neredeyse hayal ettiklerine çok yakın olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında parlak taş bulmak sorunların yakın bir zaman içinde kesin çözüme kavuşacağına, çalışmalarının takdir edileceğine tabir olunur.

Kahve falında parlak taş toplamak karalar bağlayacağına, hikmetli, kudretli kişiler arasına gireceğine ve hidayete ermeyi başaracağına delalet etmektedir.

Kahve falında parlak sarı taş görmek ancak bu riskin bertaraf edilmesi sayesinde işten büyük kazanç elde edileceğine, daha güzel bir hayat için adımlar atılacağına alamet eder.

Kahve falında parlak taşlı ayakkabı görmek çok büyük ve hayırlı adımlar atacağına, sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, uzun bir süreden beri kötü giden işlerinin yakın bir zaman içinde çok büyük ve hayırlı kazançlar getirir hale geleceğine, sıkıntılardan ve üzüntülerden kurtuluşa erileceğine, hayallere kavuşulacağına alamet eder.

Kahve falında parlak taşlar toplamak yüksek bir mevkiye terfi edeceğine, kazanca kavuşacağına rivayet eder.

Kahve falında siyah parlak taş görmek çok kısa bir süre içinde yaşanan bütün sorunların ortadan kaldırılacağına, sıkıntıların çok kısa bir zaman içinde ortadan kalkacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir