AnaSayfa / Genel / Kahve falında siyah pardesü giymek

Kahve falında siyah pardesü giymek

Kahve falında siyah pardesü giymek en başta sorunsuz olarak görülen bir çalışmanın daha sonra bozulacağına, işlerinin gün geçtikçe daha büyük sorunlar ile yüzleşeceğine, sevdiği kişilerden alacağı desteğin de herhangi bir fayda sağlamayacağına, ondan şifa göreceğine, güç alacağına, her zaman hak ettiğini alacağına, kazalarla ve belalarla deyim yerindeyse burun buruna geleceğine, sıkıntılarının çözümü için önayak olacağına, bir sebeple sıkıntıların tekrar artacağına alamet eder.

Kahve falında siyah pardesü giymek gördüyseniz:

  • Bazı kişiler konuşmaktan kaçınıyor veya demagoji yaparak zaman kazanmaya çalışıyor olabilir.

Kahve falında siyah pardesü giydiğini görmek işlerin daha iyi bir hal alacağına ve iş dünyası içinde çok kısa sürede çok yol kat edeceğine, daima secde ve şükür edeceğine, insanları imana getirmek ve ibadete çağırmak için çalışacağına yorulmaktadır.

Kahve falında siyah pardesü giymek işlerin kısa bir süre için bile olsa büyük bir zarara uğrayacağına, duraklama yaşanacağına, aile bireyleri arasında bazı istenmeyen olaylar yaşanacağına, kısmetin kapanacağına, girişilen çalışmaların maddi ve manevi açıdan zarar vereceğine, iş hayatı için alınmış ancak ödenememiş borçların yakında ödeneceğine alamet etmektedir.

Kahve falında uzun siyah pardesü giymek yeni işler alma fırsatı elde edeceğine, askıda olan işlerinde olumlu gelişmelerle ve sevindirici olaylarla karşılaşacağına, insan ya da hayvan demeden, Allah’ın yarattığı her canlıyı seveceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında siyah pardesü görmek toplumdaki prestijinin de sarsılacağına, yeni bir ortaklıktan ötürü kısa süreli de olsa bir bocalama dönemi geçirileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında siyah parmak önemli işler yapacağına, daha iyi şartlara ve imkânlara sahip olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında lacivert pardesü giymek yaptıkları ile birçok kişiyi inciteceğine, makbul olmayan işler yapacağına tabir olunur.

Kahve falında sarı pardesü giymek şansının açılacağına, kısmetlerinin artacağına, kişinin mutlu olmasını sağlayacak fırsatlar elde edeceğine, uzun soluklu bir ilişkiye başlanacağına tabir olunur.

Kahve falında beyaz pardesü giymek hayırlı haberler alarak çok kısa zamanda rahata erileceğine, çok hayırlı olaylar ile karşılaşacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir