AnaSayfa / Genel / Kahve falında beyaz pardesü giydiğini görmek

Kahve falında beyaz pardesü giydiğini görmek

Kahve falında beyaz pardesü giydiğini görmek onu mutsuz eden sorunları kafasından atacağına, yarınlarına inanacağına ve kendisine lütuf edilen ömrün kıymetini bileceğine, planlarının ve projelerinin çok beğenileceğine bu sayede de hem kazancının hem de huzurunun artacağına, işinde zarar edeceğine, maddi gücünü kaybedeceğine, zor durumlara düşeceğine, üzüleceğine ve hatta hastalanacağına, beklentilerinin yerine geleceğine, sevdiklerinin çevresinde ve her daim arkasında olacağına, sorunlarına da çözümler bulacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulacağına, çok büyük ve akıllıca atılımlar gerçekleştireceğine, maddi yükümlülüklerin azalacağına, rahatın ve huzurun yerine geleceğine işarettir.

Kahve falında beyaz pardesü giydiğini gördüyseniz:

  • Hızla ilerlemenizi sağlayabilecek gruplara erişim sağlayabilirsiniz.

Kahve falında beyaz pardesü giymek hayaline kavuşacağına, işlerinin her zaman yolunda gideceğine ve çok büyük bir şöhrete kavuşarak insanlara da yardımcı olmaya çalışacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında beyaz pardesü giydiğini görmek pek çok kimseye yardımlarda bulunacağına, amaçlarının ve hedeflerinin de gerçekleşmesi sayesinde ideallerini yerine getirme şansı elde edeceğine rivayet eder.

Kahve falında sarı pardesü giymek kardeşlerin arasına para ile ilgili bir sıkıntı gireceğine, uzun zamandan beri tanış olunan birinden darbe yeneceğine işarettir.

Kahve falında deri pardesü giymek el açmayacağına, uzun yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında mor pardesü giymek elinde olan bir miktar paranın yakın bir zaman içinde gereksiz bir şey için harcanacağına, maddi ve manevi sorunlarının biteceğine yorulmaktadır.

Kahve falında siyah pardesü giydiğini görmek rahatsızlık veren bir olayın yaşanmasının önüne geçileceğine, çok güzel işler yaparak çok büyük paralar kazanılacağına, çok büyük kazanımlar elde edileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında başkasının pardesü giydiğini görmek kar elde edileceğine, alınan borçların geri ödenemeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında parmak arası terlik giymek kazancının umduğu gibi devam etmeyeceğine, heyecanlı ve hızlı günler geçireceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir