AnaSayfa / Genel / Kahve falında krem pardesü giymek

Kahve falında krem pardesü giymek

Kahve falında krem pardesü giymek hoşluklarla karşılaşacağına, etraftaki insanların dertlerine de çare bulunacağına, zararlarını çok büyük çalışmalar gerçekleştirerek kapatmak zorunda kalacağına, işlerinin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine, rakiplerin her konuda fark atacağına, erken davranılması sayesinde iş hayatnda çok kazanç elde edileceğine, beklenmedik kapıların açılmasına, kendisini kurtuluşa götüreceğine, yaşadığı sürece üzerinden hayırların eksik olmayacağına, yaşanan bazı sorunlara çözüm bulmak amacıyla uzunca bir yolculuğa çıkacağına, bu sayede sorunun kısa bir zaman içinde biteceğine inanılır.

Kahve falında krem pardesü giymek gördüyseniz:

  • İsteklerinizin gerçekleşebileceği veya amaçlarınıza ulaşabileceği zamanlardasınız.

Kahve falında krem pardesü giymek yapmadığı şeylerden ve söylemediği sözlerden sorumlu tutulacağına, günahsız olduğu halde günahkâr ilan edileceğine, sorunlarını çözmelerinde ve iş konusunda destek olacağına, elindeki imkânları seferber edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında krem rengi pardesü görmek yapılan çalışmaların ve ortaya konan projelerin kar ve mutluluk getireceğine, kazancının sürekli artacağına rivayet eder.

Kahve falında krem kıyafet giymek yakın bir zamanda çok büyük kazançlar elde edilerek iş kurma konusunda adım atılacağına, dayanışma ve sevgi içinde olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında krem rengi mont giymek sıkıntılardan ve sorunlardan başını kaldıramayacağına, amaçlarına nail olacağına bu sayede ilerleyeceğine rivayet eder.

Kahve falında krem etek giymek hayatının ortalarına gelmiş, yaşamda bazı şeyleri tecrübe etmiş kimseler için sürpriz gelişmeler yaşanacağına, kötü hastalıkların iyileşeceğine, falı kapatan kişinin maddi ve manevi huzuru yakalamayı başaracağına işaret etmektedir.

Kahve falında krem renk gelinlik giymek karamsar ruh halinden kurtulacağına, umutsuzluklarını geride bırakacağına, kötü duygularını yeneceğine, ihtiyaçlarını gidermekte maddi sıkıntı çekmeyeceğine yani geçim derdi olmayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında krem rengi takım giymek riyakar insanlarla karşılaşacağınıza, huzurlu ve mutlu bir kişi olunacağına işarettir.

Kahve falında krem rengi etek giymek zahmetli durumların sona erdirileceğine, kazancın günden güne daha da arttırılacağına, üzerine atılan kara bir lekeyle çok uzun süreler uğraşmak zorunda kalacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir