AnaSayfa / Genel / Kahve falında uzun pardesü giymek

Kahve falında uzun pardesü giymek

Kahve falında uzun pardesü giymek hayallerinin söneceğine, çok kötü ve sıkıntılı durumlara düşeceğine, iş tekliflerinin bıçakla kesilir gibi kesileceğine, ağır bir hastalıkla uğraşmak zorunda kalınacağına ve eşle bazı tartışmalar yaşayıp ayrılığın eşiğine gelineceğine, dertlerinin sonunun geleceğine, korkularının, endişelerinin, hastalıklarının son bulacağına, eline geçen parayı yapacağı bir hata yüzünden girdiği bir işte batıracağına, kendisi hakkında olumlu düşünceleri olan insanları hayal kırıklığına uğratacağına, her zaman çok başarılı olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında uzun pardesü giymek gördüyseniz:

  • İstikrarsız davranışları olan kişilerle karşılaşabilirsiniz.

Kahve falında uzun siyah pardesü giymek güzel, sürpriz ve müjdeli olaylar yaşayacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının kuracağı ortaklıktaki bir kişinin vereceği destek ile ortadan kaldırılacağına delalet eder.

Kahve falında uzun pardesü giymek kardeşlerden biri ile büyük bir tartışma yaşanacağına, kısmetlerle dolu günlerin geleceğine inanılır.

Kahve falında uzun parmak yarınlarına umutla bakacağına, umutlarının kendisine hayır getireceğine delalet eder.

Kahve falında uzun parmak görmek parasını ve malını kaybedeceğine, dertlerin ve sorunların artacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında krem pardesü giymek amaçlarını yerine getireceğine ve ettiği duaların karşılığını alarak hayatının yüzünü güldürecek ve kendisine hayır getirecek şekilde ilerlemeye başlayacağına, rahatsızlık yaratan bir işin çözüm bulacağına yorulur.

Kahve falında sarı pardesü giymek sorunların tamamen çözüme kavuşacağına ve rahata erileceğine, aile hayatındaki uyumun ve huzurun da artacağına inanılır.

Kahve falında mor pardesü giymek umut beslediği ve medet umduğu yerlerden de zarar göreceğine, sorunların ve rahatsızlıkların atlatılacağına rivayet eder.

Kahve falında bordo pardesü giymek sabit gelire sahip olup, elinin dara düşmeyeceğine, yeni iş alımı konusunda sıkıntılar yaşayacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir