AnaSayfa / Genel / Kahve falında mor pardesü giymek

Kahve falında mor pardesü giymek

Kahve falında mor pardesü giymek kardeşler arasındaki tartışmaların biteceğine ve eşleri birbirine düşürmeye çalışan kişilerin haneden uzaklaştırılacağına, sonunda da riskleri sıfırlayarak emeline tez zamanda ulaşacağına, yüzüne kan geleceğine, güzellikler ve hoşluklarla karşılaşacağına, sağlık sorunlarının biteceğine, hayatında yeni başlangıçlar yapacağına, zorluğa düşeceğine, hayır getirecek ve birçok soruna çözüm olacak bir kişi ile ortaklık kurulacağına, kısa vadede yüklü miktarda kazanç getirecek çalışmalara girileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında mor pardesü giymek gördüyseniz:

  • Duygusal hayatınızda eskiye dönüş söz konusu olabilir.

Kahve falında mor pardesü giymek ailesi içindeki tatsızlıkların yerini sevince ve mutluluğa bırakacağına ve var olan borçlarının kısa bir zaman içerisinde ödeneceğine, kişinin kaybettiği imkânlara yeniden kavuşacağına yorulur.

Kahve falında mor parmak bir elinin yağda bir elinin balda olacağı bir hayatı olacağına, sorunların yakın zaman içinde biteceğine, aile hayatında yaşanacak tartışmaların ve sorunların sona ereceğine, başarılı olunacak bazı çalışmalara girileceğine, hataların telafi edileceğine ve zamansız gelen kötü bir durumun tatlıya bağlanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında morarmış parmak görmek kariyer yapma konusunda bazı engellerle karşılaşılacağına, eşinin hamile olduğunu ve yakın bir zamanda doğum yapacağını öğreneceğine rivayet eder.

Kahve falında mor pardesü görmek maddi ve manevi açıdan çok hayırlı bir noktaya varılacağına, kazancının artacağına alamet etmektedir.

Kahve falında parmağını morarmış görmek kişinin çevresinde saygınlığını yitireceğine, alacağı güzel haberler sayesinde adeta mutluluktan havalara uçacağına işaret etmektedir.

Kahve falında mor parmak görmek eksiklerinin farkına varacağına, sıkıntıların ve dertlerin silinip gideceğine, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında mor gelinlik giydiğini görmek hayırlı bir eşe, çok daha kötü durumlara düşüleceğine, sevilmeyen bir kimseden borç alınacağına yorulmaktadır.

Kahve falında mor giymek aklındaki hayalleri bu kişilerin vereceği destekle gerçeğe dönüştüreceğine, sevinçli, mutlu ve huzurlu bir kişi olunacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir