AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşil pardesü giymek

Kahve falında yeşil pardesü giymek

Kahve falında yeşil pardesü giymek attığı adımların pek iyi sonuçlar vermeyeceğine, boş kuruntularla uğraşacağına, sıkıntılara ve zorluklara daha akıllı ve mantıklı yaklaşacağına, kendisinin ve ailesinin her zaman güven içinde olacağına, yapılan yanlış ortaklıklar neticesinde ticari kayba uğranacağına, Sıkıntıların, üzüntülerin ve kederlerin sona ermesine, yapmadığı şeylerden ve söylemediği sözlerden sorumlu tutulacağına, günahsız olduğu halde günahkâr ilan edileceğine, bir sebeple kendisine dikkat etmesi daha soğukkanlı davranması ve gelen bütün sorunların ve sıkıntının Allah’tan geldiğini düşünmesi gerektiğine ve bu sayede kendisini kısa bir zaman içinde toparlayacağına, birçok engelin aşılacağına, gerçekleşmesi zamana bağlı bazı şeylere zengin olunması sayesinde kolayca gerçekleşeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yeşil pardesü giymek gördüyseniz:

  • Kendikendinizi etkilemekten vazgeçmelisiniz.

Kahve falında yeşil pardesü giymek önüne aksiliklerin ve engellerin çıkmayacağına, hayatının kolaylaşacağına, maddi gücünün yerine geleceğine, çok geçimsiz ve kaygısız biri olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yeşil pardesü giydiğini görmek esenlik ve gönül ferahlığı yaşayacağına, büyük maddi kazanç elde edileceğine ve zenginlik sahibi olunacağına tabir olunur.

Kahve falında gri pardesü giymek kısa vadede büyük prestij sahibi olunacağına ve ele birçok fırsat geçirileceğine, hayırlı işler yapacağına tabir olunur.

Kahve falında bordo pardesü giymek işlerinizde sorunlar yaşıyorsanız sorunlarınız ortadan kalkacağına, sorunlarının kısa zamanda ortadan kalkacağına alamet eder.

Kahve falında beyaz pardesü giydiğini görmek tabiri caizse ocağının hep tüteceğine, elinde bulunan işlerin çok hayırlı ve çok güzel bir hal alacağına alamet etmektedir.

Kahve falında deri pardesü giymek hep iyi, vicdanlı ve merhametli kimselere denk geleceğine, iş hayatını bozmak isteyen kişilerle karşı karşıya kalınacağına delalet eder.

Kahve falında mavi pardesü giymek malının ve parasının çoğalacağına, en yüklü borçlarının rahatlıkla ödeneceğine, bir iş ortaklığı kurup çok hayırlı işlere girileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında pembe pardesü giymek sevginin ve huzurun hâkim olacağına, kötü durumların ve sıkıntıların geride kalacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir